Libnet.ro
UNICEF

11:45

Raportul TVR a picat la votul din plen: Irina Radu, directorul de programe al TVR, audiata pentru a prelua interimatul la sefia televiziunii

B1 B1,
Raportul TVR a picat la votul din plen: Irina Radu, directorul de programe al TVR, audiata pentru a prelua interimatul la sefia televiziunii

05: Irina Radu este audiata la Comisiile de cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prelua interimatul la sefia Televiziunii Publice, conform Mediafax. 50: Irina Radu, directorul. continuă pe B1

Raportul TVR a picat la votul din plen. Conducerea institutiei, schimbata dupa respingerea raportului de activitate

50: Irina Radu, directorul de programe al TVR, a fost propusa pentru a prelua functia de director interimar al televiziunii nationale, noteaza Agerpres. Potrivit Comisiei de cultura a Senatului, Georgica.

Cine este Irina Radu, sef interimar la TVR dupa plecarea fortata a lui Stelian Tanase

Irina Radu este o veche angajata a TVR, care s-a remarcat in ultimul an prin cateva contre publice cu Stelian Tanase, presedintele - director general inlaturat azi din functie dupa votul din Parlament. Irina Radu, propusa acum pentru sefia interimara a TVR, s-a angajat in televiziunea publica in anii 90, dupa doi ani in presa locala, la Monitorul de Iasi.

Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tanase a fost demis. Irina Radu, sefa interimara a TVR

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014 a fost respins de Comisiile pentru cultura, conducerea TVR putand fi astfel demisa. Directoarea de programe Irina Radu este audiata in Comisiile de Cultura.

Raportul TVR, RESPINS. Stelian Tanase a fost demis. Irina Radu, PROPUSA pentru a prelua interimatul

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014 a fost respins de Comisiile pentru cultura, conducerea TVR putand fi astfel demisa. Directoarea de programe Irina Radu este audiata in Comisiile de Cultura.

Cine este Irina Radu, noua sefa TVR

Irina Radu, noua sefa interimara a TV, a fost director de programe in televiziunea publica, incepand cu anul 2013. De asemenea, Radu a mai fost director al canalului TVR 1, din 2004 pana in 2006, director interimar al canalului TVR 2 si pentru o scurta perioada director Evenimente Speciale.

Irina Radu este sefa interimara a TVR, dupa ce miercuri a primit aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de cultura

Irina Radu, coordonator cu atributii de director la Directia Programe a TVR, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de cultura. Astfel, Radu va prelua sefia interimara a TVR, in locul lui Stelian.

Irina Radu, director de programe, audiata pentru a prelua sefia TVR

Irina Radu, director de programe, este audiata de comisiile Parlamentului pentru a prelua functia de director al TVR, dupa ce Stelian Tanase a fost demis, relateaza Digi 24.

Irina Radu o surpriza placuta!

Din multe, din foarte multe puncte de vedere, desemnarea d-nei Irina Radu in functia de director general interimar al TVR este o surpriza placuta.

Stelian Tanase, la un pas de DEMITERE. Raportul TVR ajunge in plen

Miercuri raportul va fi dezbatut si votat in plenul reunit al Parlamentului, conducerea TVR putand fi astfel demisia odata cu acest vot .

Radu Banciu, despre Irina Radu, care a preluat sefia interimara a TVR: O doamna ispravnica, stie meserie, poate sa prezinte niste solutii, dar ma tem ca mai degraba de jurnalist (VIDEO)

Radu Bnaciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre faptul ca Irina Radu va prelua, penstru sase luni, sefia interimara a Televiziunii Romane. Dupa ce s-a scuzat c.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )