Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rapsodia nr. 2 de Enescu, dedicata Zilei Culturii Nationale la Ateneu

România Liberă România Liberă,
Rapsodia nr. 2 de Enescu, dedicata Zilei Culturii Nationale la Ateneu

Concertele sustinute joi si vineri seara de Orchestra si Corul Filarmonicii George Enescu si dirijate de Iosif Ion Prunner, la Ateneul Roman, de la ora 19. 00, sunt dedicate Zilei Culturii Nationale. continuă pe România Liberă

Orchestra simfonica si Corul Filarmonicii George Enescu dedica concertele de joi si vineri Zilei Culturii Nationale

Concertele sustinute joi si vineri seara de Orchestra si Corul Filarmonicii George Enescu si dirijate de Iosif Ion Prunner, la Ateneul Roman, de la ora 19. 00, sunt dedicate Zilei Culturii Nationale. Programul se va deschide cuRapsodia romana nr. 2 de George Enescu.

CENTENARUL DINU LIPATTI LA CASA ARTELOR la a II-a editie a ZILEI CULTURII NATIONALE

Primaria Sectorului 3 prin Centrul Cultural Casa Artelor invita publicul din Sectorul 3 la cea de-a doua editie a ZILEI CULTURII NATIONALE, eveniment care va marca atat Centenarul Dinu Lipatti, cat si ziua de.

Ziua Culturii Nationale. Cum poti s-o incasezi politic, desi initial n-ai nicio vina

Vineri, 6 ianuarie, Ministerul Culturii si Identitatii Nationale) a lansat pe site un anunt de concurs pentru finantarea de proiecte pentru Ziua Culturii Nationale de pe 15 ianuarie. Anuntul nu cuprindea nici un fel de documente de concurs ori norme metodologice.

Un deputat PNL ridica suspiciuni asupra concursului de proiecte care trebuie sa primeasca bani pentru Ziua Culturii Nationale, organizat de Minister

Deputatul de Arad Glad Varga PNL), citat de News. ro, acuza ca in Ministerul Culturii exista deja o lista cu proiectele care trebuie sa primeasca finantare pentru Ziua Culturii Nationale, in conditiile in care anuntul privind sesiunea de selectie a fost publicat in 6 ianuarie, iar la dispozitia celor interesati sa acceseze o parte din cei 200. 000 de lei alocati au ramas doar cateva zile.

Ziua Culturii Nationale celebrata de Institutul Cultural Roman in 17 tari

Ziua Culturii Nationale, 15 ianuarie, va fi marcata si in acest an de reprezentantele Institutului Cultural Roman ICR) din strainatate prin numeroase manifestari culturale, organizate in Austria, Belgia, Canada, China, Franta, Germania, Italia, Israel, Ducatul de Luxemburg, Republica Moldova, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Polonia, Statele Unite ale Americii, Turcia si Ungaria.

Programul evenimentelor prilejuite de Ziua Culturii Nationale. Toate institutiile de cultura din Galati sunt implicate

In perioada 11-17 ianuarie 2017 vor avea loc la Biblioteca Judeteana V. Urechia o serie de evenimente si expozitii pentru a marca 167 de ani de la nasterea marelui poet national Mihai Eminescu, ziua de 15 ianuarie fiind declarata in anul 2010 ca fiind Ziua Culturii Nationale.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )