Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ziua Culturii Nationale. Cum poti s-o incasezi politic, desi initial n-ai nicio vina

Adevărul Adevărul,
Ziua Culturii Nationale. Cum poti s-o incasezi politic, desi initial n-ai nicio vina

Vineri, 6 ianuarie, Ministerul Culturii si Identitatii Nationale) a lansat pe site un anunt de concurs pentru finantarea de proiecte pentru Ziua Culturii Nationale de pe 15 ianuarie. Anuntul nu cuprindea nici un fel de documente de concurs ori norme metodologice. continuă pe Adevărul

Programul evenimentelor prilejuite de Ziua Culturii Nationale. Toate institutiile de cultura din Galati sunt implicate

In perioada 11-17 ianuarie 2017 vor avea loc la Biblioteca Judeteana V. Urechia o serie de evenimente si expozitii pentru a marca 167 de ani de la nasterea marelui poet national Mihai Eminescu, ziua de 15 ianuarie fiind declarata in anul 2010 ca fiind Ziua Culturii Nationale.

Ziua Culturii Nationale celebrata de Institutul Cultural Roman in 17 tari

Ziua Culturii Nationale, 15 ianuarie, va fi marcata si in acest an de reprezentantele Institutului Cultural Roman ICR) din strainatate prin numeroase manifestari culturale, organizate in Austria, Belgia, Canada, China, Franta, Germania, Italia, Israel, Ducatul de Luxemburg, Republica Moldova, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Polonia, Statele Unite ale Americii, Turcia si Ungaria.

Violonistul Remus Azoitei canta la Luxemburg de Ziua Culturii Nationale

Institutul Cultural Roman Bruxelles ICR Bruxelles), in colaborare cu Ambasada Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului, aniverseaza Ziua Culturii Nationale printr-un recital de vioara si pian, in interpretarea artistilor Remus Azoitei si Eduard Stan, duminica, 15 ianuarie, de la ora 17. 00, la Conservatorul din Luxemburg.

Ziua Culturii Nationale, sarbatorita la Chisinau printr-un spectacol de teatru si o expozitie de grafica

Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, la Chisinau vor avea loc intre 13- 16 ianuarie mai multe manifestari artistice, printre care spectacolul muzical-poetic din 13 ianuarie Nu credeam sa-nvat a muri vreodata dedicat poetului national Mihai Eminescu la Teatrul Alexei Mateevici .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )