Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rares Bogdan arunca bomba: Ma indoiesc profund ca vom putea organiza alegeri

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan arunca bomba: Ma indoiesc profund ca vom putea organiza alegeri

Rares Bogdan vine cu previziuni sumbre pentru politicieni. Liberalul sustine ca e improbabil ca autoritatile locale vor putea fi organizate, in conditiile in care numarul de persoane infectate cu noul coronavirus creste in fiecare zi. continuă pe Antena3

Rares Bogdan (PNL): Ma indoiesc profund ca vom putea organiza alegerile Ce se intampla pe litoral e absolut inadmisibil

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, se indoieste profund ca alegerile locale din 2020 vor putea fi organizate in 27 septembrie, dar a explicat ca .

Rares Bogdan: Ma indoiesc profund ca vom putea organiza alegeri Ce se intampla pe litoral e absolut inadmisibil. Nu inteleg de ce colegii mei nu ridica autorizatii

Liberalul Rares Bogdan se indoieste ca alegerile locale vor putea fi organizate de guvern in conditiile in care numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus creste zilnic. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat, ce se intampla pe litoral e absolut inadmisibil. Nu inteleg de ce colegii mei nu ridica autorizatii, a declart Rares Bogdan. Alegerile locale raman in grafic. Orban: Deocamdata, nu ne gandim la amanare. E prematur .

Rares Bogdan, mesaj pentru Guvern: UE iti da, nu iti baga insa si in traista. Acum, la treaba! Presedintele s-a luptat ca sa obtinem o suma absolut fantastica

Liderul eurodeputatilor romani, Rares Bogdan, il lauda pe presedintele Klaus Iohannis pentru fondurile obtine pentru Romania, dar cere celor aflati la putere sa isi dea silinta sa atraga cat mai mult din acestea.

Avertismentul lui Rares Bogdan dupa anuntul lui Iohannis: UE iti da, dar nu iti baga si in traista!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a avertizat, marti dimineata, dupa incheierea acordului pentru bani europeni de la Summit-ul UE ca acesti bani trebuie si atrasi.

Cristoiu arunca bomba! Ce urmeaza sa faca Iohannis si Guvernul cu banii europeni. Nimeni nu se astepta la asta

Jurnalistul Ion Cristoiu arunca bomba si dezvaluie ca presedintele Klaus Iohannis a fost la Bruxelles pentru a obtine bani de alegeri, destinati partidului PNL, condus de prim ministrul Ludovic Orban. Romania a obtinut, in urma negocierilor-maraton de la Summitul UE o suma impresionanta, de 80 de miliarde de euro.

Cand vom putea ajunge cu trenul la Otopeni. S-a montat ultimul puzzle

In septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord, a afirmat, miercuri, intr-o postare pe Facebook, Gheorghe Popescu, consilierul onorific al primului ministru.

Ion Chicu: Nu vom putea deschide gradinitele de la 1 august, dar pregatim terenul pentru 1 septembrie

Pandemia de COVID-19 nu bate in retragere, gradinitele nu se vor redeschide de la 1 august, iar trendul in scadere a cazurilor s-ar putea inversa in orice moment. Despre aceasta a vorbit premierul Ion Chicu in cadrul emisiunii Moldova in Direct de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )