Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Rares Bogdan, atac virulent la Viorica Dancila dupa ce aceasta a spus ca luam in calcul suspendarea presedintelui

B1 B1,
Rares Bogdan, atac virulent la Viorica Dancila dupa ce aceasta a spus ca luam in calcul suspendarea presedintelui

Rares Bogdan a avut o reactie acida dupa ce a vazut declaratiile pe care premierul demis Viorica Dancila le-a facut duminica seara, la un post TV. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea. continuă pe B1

Viorica Dancila, dupa discutia cu reprezentantii RADET: Nu mi se par justificate atacurile, mai ales la adresa Gabrielei Firea

Prim-ministrul demis Viorica Dancila - care a participat luni la o intalnire cu primarul general, Gabriela Firea, si cu reprezentanti ai RADET - a declarat ca nu i se par justificate atacurile la adresa regiei.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Rares Bogdan: Dancila e pur si simplu inconstienta! Ea arunca gaz peste foc, in loc sa negocieze ca Volkswagen sa deschida fabrica in Romania

Rares Bogdan a respins categoric acuzatiile lansate de Viorica Dancila, potrivit carora PNL nu vrea fabrica Volkswagen in Romania si Partidul Popular European, grupul din care fac parte si europarlamentarii.

VIORICA DANCILA: Iohannis a dovedit ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca planul presedintelui Iohannis de a demite Guvernul PSD prin motiune de cenzura si de a numi guvernul sau s-a blocat la jumatatea drumului, acuzandu-l pe seful statului ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca si sa vina cu solutii pentru aceasta criza in care se afla tara.

Romania nu isi mai poate apara padurile si padurarii. Rares Bogdan (PNL) propune trecerea fondului forestier in subordinea MApN: Cand te atingi de aurul verde, intri direct in conflict cu Armata (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca solutia prin care Romania isi poate apara padurile, dar si padurarii este trecerea fondului.

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Viorica Dancila, cu TRANSLATOR la IAR Ghimbav: Ati fost europarlamentar 10 ani si aveti nevoie de traducator pentru limba engleza? (VIDEO)

Premierul demis al Romaniei, Viorica Dancila, a mers, vineri, la fabrica IAR Ghimbav, judetul Brasov. Dupa ce a reprezentat Romania la Bruxelles timp de doua mandate de europarlamentar, sefa PSD are nevoie de.

Viorica Dancila regreta ca l-a salvat pe Tariceanu cand DNA a cerut ridicarea imunitatii parlamentare

Viorica Dancila a afirmat luni, dupa sedinta grupurilor parlamentare PSD, ca social-democratii au gresit ca l-au protejat pe Calin Popescu Tariceanu, prin respingerea Senatului a cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )