Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

B1 B1,
Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io. continuă pe B1

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Niciun social-democrat nu va vota Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat ca niciun social-democrat nu va vota Guvernul pe care-l va propune premierul desemnat, Ludovic Orban. Ea a spus ca nu stie daca pana la alegerile prezidentiale va fi.

Viorica Dancila, scenariu SOC: PSD va incearca sa faca o noua majoritate si va propune un ALT PREMIER (VIDEO)

Viorica Dancilaa declarat, luni, ca nu este exclus ca PSD sa formeze o noua majoritate si sa propuna un nou premier, in cazul in care premierul desemnat Ludovic Orban nuva reusi sa treaca echipa.

Viorica Dancila, scenariu SOC: PSD va incearca sa faca o noua majoritate si va propune un ALT PREMIER (VIDEO)

Viorica Dancilaa declarat, luni, ca nu este exclus ca PSD sa formeze o noua majoritate si sa propuna un nou premier, in cazul in care premierul desemnat Ludovic Orban nuva reusi sa treaca echipa.

Viorica Dancila, aparitie de senzatie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat asa cu Adrian Nastase si Mircea Geoana

Viorica Dancila a fost invitata, sambata, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al Romaniei a purtat o tinuta impecabila si s-a fotografiat alaturi de Mircea Geoana, Adrian Nastase si Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe retelele de socializare. Viorica Dancila s-a fotografiat cu Adrian Nastase si Mircea .

Viorica Dancila: intr-o Romanie normala, nu va asigurati intai ca nu aruncati tara in haos inainte de a da jos Executivul fara niciun fel de motiv clar articulat?

Viorica Dancila, premierul demis de Parlamentul Romaniei prin motiune de cenzura, sustine ca negocierile pentru Guvernul Orban par sa esueze, motiv pentru care isi acuza adversarii politici, printre.

Ludovic Orban: Guvernul Dancila trebuie alungat cat mai repede de la Palatul Victoria. Am incredere ca toti partenerii care au fost alaturi de noi la motiune (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernul pe care il va conduce trebuie instalat cat mai rapid la Palatul Victoria. in acest sens, liderul PNL a facut apel la partidele care au sustinut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )