Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan: Dancila e in pas de defilare direct spre puscarie daca mai da banul public asa. Avem 248 de voturi garantate pentru motiune (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Dancila e in pas de defilare direct spre puscarie daca mai da banul public asa. Avem 248 de voturi garantate pentru motiune (VIDEO)

Rares Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca Opozitia are deja asigurate 248 de voturi pentru motiunea de cenzura si, pana pe 10 octombrie, candva fi votata in Parlament, e posibil ca numarul acestora sa. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL): Guvernul Dancila, format din hoti si analfabeti, va fi istorie in 10 octombrie

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, duminica, intr-un turneu electoral in Grecia, ca motiunea de cenzura va trece, iar Guvernul Dancila va fi istorie pe data de 10.

Rares Bogdan, despre noile propuneri de comisar european: Dancila face tandari imaginea Romaniei! Sunt propuneri facute in bataie de joc!!!

Reactie dura a europarlamentarului PNL Rares Bogdan, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a propus pe Dan Nica si Gabriela Ciot pentru functia de comisar european pentru Transporturi. intr-o postare pe.

Rares Bogdan, despre viitoarea guvernare PNL: Vom impozita pensiile nesimtite si vom promova oameni care au citit cartile, nu le-au folosit sa omoare tantarii (VIDEO)

Rares Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca PNL a pregatit deja cinci masuri esentiale menite sa restabileasca echilibrul in economia romaneasca. Europarlamentarul PNL a precizat ca liberalii nu vor sa vina la.

Purtatorul de cuvant al UDMR, atac Rares Bogdan: Nu vom uita topaiala lui isterica!

Hegedus Csilla lanseaza un atac furibund la adresa lui Rares Bogdan, dar si asupra PNL, in frunte cu.

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

Rares Bogdan (PNL): Rovana Plumb este disperata sa fie acceptata Comisar European. Nu se lasa pana nu distruge de tot imaginea Romaniei in lume

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan o acuza pe Rovana Plumb ca vrea sa distruga imaginea Romaniei, dupa ce PSD-ista a anuntat ca si-a lichidat imprumutul de 800. 000 de lei intr-o scrisoare adresata Comisiei.

Rares Bogdan da de pereti cu Rovana Plumb

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dur dupa ce Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comi.

Rares Bogdan (PNL): Comisia JURI se intruneste, luni dimineata, pentru a discuta situatia Rovanei Plumb. Au existat presiuni pentru ca acest lucru sa se intample

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat, duminica seara, ca au existat presiuni astfel incat Comisia JURI din Parlamentul European sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )