Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, despre noile propuneri de comisar european: Dancila face tandari imaginea Romaniei! Sunt propuneri facute in bataie de joc!!!

B1 B1,
Rares Bogdan, despre noile propuneri de comisar european: Dancila face tandari imaginea Romaniei! Sunt propuneri facute in bataie de joc!!!

Reactie dura a europarlamentarului PNL Rares Bogdan, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a propus pe Dan Nica si Gabriela Ciot pentru functia de comisar european pentru Transporturi. intr-o postare pe. continuă pe B1

Rares Bogdan: Dancila e in pas de defilare direct spre puscarie daca mai da banul public asa. Avem 248 de voturi garantate pentru motiune (VIDEO)

Rares Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca Opozitia are deja asigurate 248 de voturi pentru motiunea de cenzura si, pana pe 10 octombrie, candva fi votata in Parlament, e posibil ca numarul acestora sa.

Rares Bogdan, despre viitoarea guvernare PNL: Vom impozita pensiile nesimtite si vom promova oameni care au citit cartile, nu le-au folosit sa omoare tantarii (VIDEO)

Rares Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca PNL a pregatit deja cinci masuri esentiale menite sa restabileasca echilibrul in economia romaneasca. Europarlamentarul PNL a precizat ca liberalii nu vor sa vina la.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Europarlamentarul PSD Carmen Avram, despre candidatul la postul de comisar european pentru Agricultura: A venit nepregatit la audieri

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a afirmat, miercuri, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3, ca aspirantul pentru postul de comisar european pentru Agricultura, polonezul Janusz Wojciechowski, a venit extrem de.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

Rares Bogdan (PNL): Rovana Plumb este disperata sa fie acceptata Comisar European. Nu se lasa pana nu distruge de tot imaginea Romaniei in lume

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan o acuza pe Rovana Plumb ca vrea sa distruga imaginea Romaniei, dupa ce PSD-ista a anuntat ca si-a lichidat imprumutul de 800. 000 de lei intr-o scrisoare adresata Comisiei.

Dancila il vrea pe Dan Nica: de la acuzat in dosarul Microsoft, la propunere pentru comisar european

Nu au trecut 24 de ore din momentul in care candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa la Bruxelles pana cand Dancila a venit cu alte propuneri indoielnice. Viorica Dancila a prezentat marti doua propuneri pentru functia de comisar european din partea Romaniei, dupa respingerea Rovanei Plumb. Pentru ca nu prea are incredere in alegerile facute .

Dancila, intrebata despre acuzatiile de coruptie aduse lui Dan Nica: E o persoana respectata si sustinuta - Care este a doua varianta a PSD pentru propunerea de comisar european (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Dan Nica este noua propunere de comisar european. intrebata despre acuzatiile de coruptie ce au planat asupra acestuia, premierul a adus in discutie casele lui Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )