Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: La mine in casa lucreaza o doamna din Sri Lanka, cu o piele extrem de neagra, si care are grija copiii mei (FOTO, VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca scandalul de la Ditrau va exploda inclusiv la Bruxelles pentru ca familia europeana este extrem de sensibila.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE CAZUL DITRAU: Orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a transmis ca orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat si considera ca este nevoie doar de o scanteie pentru ca situatia de la Ditrau, judetul Harghita, sa degenereze.

Stefan Mandachi, despre cazul Ditrau: Preferam sa vand afacerea sau sa fac revolutie, dar n-as fi renuntat la cei doi brutari. ii angajez eu

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat primul metru de autostrada in Moldova, se ofera sa ii angajeze pe cei doi brutari singalezi din Ditrau si il critica pe patronul care nu a avut curajul sa sfideze presiunea comunitatii maghiare.

Violeta Alexandru, despre cazul Ditrau: Le cer eu scuze acestor doi oameni care au ajuns sa fie tinta unei asemenea uri

Ministrul Muncii, violeta Alexandru, face noi precizari in cazul Ditrau. intr-o postare pe Facebook, aceasta le-a cerut scuze celor doi muncitori din Sri Lanka pentru ca au ajuns sa fie tinta unei asemenea.

Marko Bela, despre cazul Ditrau: Am picat testul. Suntem responsabili pentru ca am permis ca un SF politic sa ne aduca daune morale si politice uriase

Marko Bela a acuzat, sambata, intr-un editorial, ca cei care nu sunt de acord cu astfel de campanii de ura nu au luat atitudine sau au avut reactii intarziate.

Csaba Asztalos, CNCD, despre cazul Ditrau: Domnul primar a avut o atitudine extrem de corecta Primarul Puskas Elemer: Comunitatea noastra nu prea ii accepta pe cei care vin din afara tarii, mai ales cu piele de culoare

Scandalul din Ditrau, unde peste 200 de localnici s-au revoltat impotriva a 2 lucratori din Sri Lanka, este departe de a se fi sfarsit. Sambata urmeaza un nou protest dupa cel de miercuri si primarul comunei a .

Rares Bogdan: Cazul Ditrau ne va pune intr-o situatie complicata la nivel european. Europarlamentarii si in curand Guvernul vor trebui sa dea explicatii - UPDATE

Eurodeputatul liberal Rares Bogdan a avertizat asupra riscului ca ceea ce s-a intamplat la Ditrau sa puna Romania intr-o situatie extrem de delicata la nivel european, adaugand ca spera ca acest caz sa fie unul complet izolat. El a spus ca europarlamentarii romani, dar si Guvernul vor trebui sa dea explicatii.

Rares Bogdan invinuieste partidul lui Viktor Orban pentru cazul brutarilor din Ditrau

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Dit.

Marko Bela, despre cazul de la Ditrau: Am picat testul. Suntem responsabili pentru ca am permis ca un SF politic sa ne aduca daune morale si politice uriase

Marko Bela spune ca intrega comunitate maghiara este responsabila pentru ca a ajuns sa primeasca lectii de toleranta de la televiziunile de stiri romanesti, in mod justificat, si a permis ca acest SF politic de la Ditrau sa aduca maghiarilor daune morale si politice uriase.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )