Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru, despre cazul Ditrau: Le cer eu scuze acestor doi oameni care au ajuns sa fie tinta unei asemenea uri

B1 B1,
Violeta Alexandru, despre cazul Ditrau: Le cer eu scuze acestor doi oameni care au ajuns sa fie tinta unei asemenea uri

Ministrul Muncii, violeta Alexandru, face noi precizari in cazul Ditrau. intr-o postare pe Facebook, aceasta le-a cerut scuze celor doi muncitori din Sri Lanka pentru ca au ajuns sa fie tinta unei asemenea. continuă pe B1

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE CAZUL DITRAU: Orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a transmis ca orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat si considera ca este nevoie doar de o scanteie pentru ca situatia de la Ditrau, judetul Harghita, sa degenereze.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul ei expirase. Nu e nevoie de cineva care sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face noi precizari in cazul liftierei din institutia pe care o conduce. Demnitarul a spus ca nu a dorit prelungirea contractului cu firma la care aceasta era salariata, dupa ce acesta a expirat.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul cu firma expirase Pentru mine si pentru angajatii din minister nu e necesar ca cineva sa fie angajat ca sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu precizari legate de liftiera de la minister, aratand ca, odata expirat contractul cu firma la care aceasta era salariata, nu a mai vrut prelungirea lui, deoarece nu este necesar ca cineva sa fie angajat pentru a apasa pe buton.

Violeta Alexandru anunta controale la Ditrau: Ma surprinde atitudinea comunitatii fata de doi oameni care vor sa munceasca, uitand ca si noi avem romani afara

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a precizat, duminica, la Palatul Parlamentului, ca luni ar urma sa primeasca o evaluare a inspectoratului muncii cu privire la respectarea normelor legale in cazul Ditrau. Ea a adaugat insa ca fiecare patron decide in cele din urma cum isi gestioneaza afacerea.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: La mine in casa lucreaza o doamna din Sri Lanka, cu o piele extrem de neagra, si care are grija copiii mei (FOTO, VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca scandalul de la Ditrau va exploda inclusiv la Bruxelles pentru ca familia europeana este extrem de sensibila.

Stefan Mandachi, despre cazul Ditrau: Preferam sa vand afacerea sau sa fac revolutie, dar n-as fi renuntat la cei doi brutari. ii angajez eu

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat primul metru de autostrada in Moldova, se ofera sa ii angajeze pe cei doi brutari singalezi din Ditrau si il critica pe patronul care nu a avut curajul sa sfideze presiunea comunitatii maghiare.

Marko Bela, despre cazul Ditrau: Am picat testul. Suntem responsabili pentru ca am permis ca un SF politic sa ne aduca daune morale si politice uriase

Marko Bela a acuzat, sambata, intr-un editorial, ca cei care nu sunt de acord cu astfel de campanii de ura nu au luat atitudine sau au avut reactii intarziate.

Csaba Asztalos, CNCD, despre cazul Ditrau: Domnul primar a avut o atitudine extrem de corecta Primarul Puskas Elemer: Comunitatea noastra nu prea ii accepta pe cei care vin din afara tarii, mai ales cu piele de culoare

Scandalul din Ditrau, unde peste 200 de localnici s-au revoltat impotriva a 2 lucratori din Sri Lanka, este departe de a se fi sfarsit. Sambata urmeaza un nou protest dupa cel de miercuri si primarul comunei a .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2288 seconds )