Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, dupa ce Marko Bela l-a facut ultranationalist si antimaghiar: Sunt un roman patriot si un european convins. Articolul 1 din Constitutie NU se negociaza!

B1 B1,
Rares Bogdan, dupa ce Marko Bela l-a facut ultranationalist si antimaghiar: Sunt un roman patriot si un european convins. Articolul 1 din Constitutie NU se negociaza!

Adevarul doare, chiar si cel istoric - asa a reactionat Rares Bogdan, dupa ce fostul lider UDMR Marko Bela l-a acuzat ca si-a dobandit popularitatea prin iesiri ultranationaliste si net antimaghiare. Bogdan,. continuă pe B1

Liviu Plesoianu: Amenintarea lui Rares Bogdan la adresa USR mi se pare extrem de grava

Liviu Plesoianu a reactionat pe pagina sa de facebook dupa ce Rares Bogdan a afirmat intr-o interventie la un post TV ca niciun politician din Romania nu isi permite sa ii spuna presedinteluiKlaus.

Rares Bogdan respinge varianta sa fie premier sau presedinte al PNL, pentru moment: Eu sunt europarlamentar si asa raman (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul de pe primul loc al listei cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a respins zvonurile privind posibila numire a sa ca premier in cazul in care trece motiunea de cenzura.

Rares Bogdan, semnal de alarma: Nu putem lasa Republica Moldova la dispozitia celor care si-o doresc o zona gri a criminalitatii organizate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan trage un semnal de alarma in ceea ce priveste situatia din Republica Moldova. Acesta a transmis ca nu-i putem lasa pe fratii nostri moldoveni in haos, la dispozitia lui Vladimir Plahotniuc.

Gigi Becali: Eu cred ca Rares Bogdan ii va lua locul lui Ludovic Orban

Gigi Becali a vorbit intr-un interviu acordat jurnalistei Mihaela Birzila, in emisiunea News Magazine, ca sustine Partidul National Liberal, in frunte cu Rares Bogdan pe care l-a sfatuit sa preia.

Rares Bogdan, atac dur la adresa USR: Nu-si permite Dan Barna sa vorbeasca asa cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Noi tensiuni in opozitie intre USR si PNL! Dupa ce Ludovic Orban a atacat USR-PLUS pentru mesajele de dupa alegeri privind candidatul propriu in alegeri si refuzul de a intra la guvernarea pentru a nu se eroda,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )