Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, facut praf de un jurnalist: Noaptea ca hotii

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, facut praf de un jurnalist: Noaptea ca hotii

In urma gafei facute de Rares Bogdan, prin modificarea atacului furibund la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber printr-o postare pe Facebook, un jurnalist a remarcat gestul si l-a taxat. Rares Bogdan a fost facut praf de catre jurnalist Dupa ce a remarcat modificarea continutului postarii facute de Europarlamentarul Rares Bogdan, jurnalistul, Ionut Cristache a taxat . continuă pe Playtech

Rares Bogdan explica ce s-ar putea intampla cu Nicusor Dan la alegeri dupa inregistrarile-bomba cu el

Rares Bogdan a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca efectul dezvaluirilor din presa, legate de inregistrarile audio in care Nicusor Dan intervine la Primaria Sectorului 4 pentru un afacerist controversat, este mai degraba unul care il avantajeaza pe candidatul unic al Dreptei la alegerile pentru Primaria Generala.

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

Rares Bogdan, atac fara precedent la adresa Avocatului Poporului: Aceasta nenorocita ordinara a blocat taierea pensiilor speciale

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a avut un atac fara precedent la adresa Avocatului Poporului Renate Weber, pe care o considera vinovata pentru blocarea legii prin care s-ar fi taiat pensiile speciale.

Rares Bogdan (PNL): Nicusor Dan are sase procente peste Gabriela Firea. E perceput ca un om care vrea sa schimbe orasul (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a vorbit despre oferta electorala a liberalilor pentru Capitala si spune despre Nicusor Dan, independentul in jurul caruia a fost construita formula comuna a PNL si.

Rares Bogdan: Presedintii de CJ de la UDMR si PSD au trait intr-o alta Romanie si au tinut lumea in captivitatea saraciei Vom castiga aceasta campanie, e un moment astral pentru PNL (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, sustine ca PSD nu e in stare sa vina cu proiecte serioase. Eurodeputatul este de parere ca, daca ar fi vrut cu adevarat sa mareasca pensiile sau veniturile.

Jador, problema peste problema in trafic. Si-a facut praf masina de lux

Jador intampina problema peste problema in trafic. Manelistul a tras o sperietura zdravana, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Masina de lux a cantaretului a fost lovita, iar soferul vinovat ar fi parasit locul accidentului. Jador s-a ales cu bolidul facut praf, dupa ce o duba a intrat in el. Care este starea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )