Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan acuza faptul ca autoritatile nu au facut nicio investitie in ultimii 5 ani la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde sambata seara au murit 10 pacienti la sectia ATI COVID, in urma unui incendiu. continuă pe Antena3

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate: Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde a avut loc incendiul violent

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ce priveste siguranta personalului si a pacientilor, mai exact patru indicatori cu neconformitati, a declarat la Digi24 Marius Filip, directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Spitalul judetean Piatra Neamt, macinat de nereguli privind siguranta medicilor si pacientilor. Ce au gasit autoritatile

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ceea ce priveste siguranta personalului si a pacientilor chiar inaintea incendiului devastator, in urma caruia au murit 10 oameni si alti 7 au fost raniti.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde au ars pacientii COVID-19, raportate de Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate

Spitalulu Judetean Piatra Neamt prezenta o serie de nereguli, in ceea ce priveste siguranta personalului si a personalului. Directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Ca.

Colegiul Medicilor, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii!

Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii, afirma presedintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Eltransmite condoleante familiilor celor 10 pacienti decedati in urma incendiului si isi exprima solidaritatea cu medicul care a suferit arsuri grave incercand sa salveze pacientii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )