Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece. continuă pe Hotnews

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra - Neamt, unde au murit 10 persoane

Parghetul general va prelua ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, asa cum se arata intr-un comunicat. Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Pa.

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra - Neamt, unde au murit 10 persoane

Parghetul general va prelua ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, asa cum se arata intr-un comunicat. Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Pa.

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt, unde au ars pacienti COVID in sectia ATI, primea 18.000 de leiluna si bani din 14 chirii

In cursul serii de sambara, 10 persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu ce avut loc in sectia de ATI a spitalului din Piatra Neamt. Doctorul de garda, care s-a aruncat in flacari pentru a.

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Andrei Carabelea, primarul din Piatra Neamt, dupa ce a vazut tragedia de la SJ Neamt: E un Colectiv

Sambata seara, in jurul orei 18,30, la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt a avut loc un incendiu care a afectat sectia de ATI unde erau internati, in doua saloane, 17 pacienti. Pacientii internati.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Medic ATI, despre colegii ATI COVID din Piatra Neamt: Ambii medici traiesc

Doi medici specialisti in terapie intensiva, Catalin Denciu si Pavel Bors, se aflau la serviciu cand incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cei doi au fost afectati de incendiul izbucnit sambata, unde 10 pacienti bolnavi de COVID si-au pierdut viata, arsi de vii.

Spitalul Judetean din Piatra Neamt a schimbat 8 manageri in ultimul an, unul dintre ei patron de pompe funebre

Spitalul Judetean Neamt, in prezent spital de suport COVID-19, a schimbat nu mai putin de 8 manageri in ultimul an. Actualul manager, Lucian-Octavian Micu, de profesie jurist si fost primar al orasului Roman, a fost numit in functie de doar doua saptamani si jumatate, pe 28 octombrie. Dintre cei 8 manageri pe care i-a schimbat spitalul in ultimul an, cel mai controversat ramane Marius Ghinet, proprietarul unei firme de pompe funebre, numit director pe 15 mai de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si schimbat pe 21 mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )