Libnet.ro
UNICEF

14:45

REACTIA NEASTEPTATA a lui Dragnea, cand a fost intrebat daca LAURA KOVESI MERITA UN MARTISOR! Seful PSD i-a lasat MASCA pe toti (VIDEO)

B1 B1,
REACTIA NEASTEPTATA a lui Dragnea, cand a fost intrebat daca LAURA KOVESI MERITA UN MARTISOR! Seful PSD i-a lasat MASCA pe toti (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit miercuri, pe culoarele Parlamentului, despre martisoare si cadourile pe care ar trebui sa le primeasca femeile de 1 si 8 martie. Seful PSD a declarat ca barbatii nu ar trebui sa dea. continuă pe B1

Dragnea, intrebat daca va ataca la Curtea Constitutionala o decizie a presedintelui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi: Sa ajungem in acea realitate si vom vedea

Liviu Dragnea, a refuzat miercuri sa spuna clar daca el, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sau Guvernul, va ataca la Curtea Constitutionala o eventuala decizie a presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea de revocare a lui Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Sa ajungem in acea realitate, care deocamdata e virtuala, si vom vedea, a spus Dragnea la Parlament.

Ce a raspuns Dragnea, intrebat daca Kovesi merita martisor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca barbatii au ocazia pe 1 si 8 martie sa isi mai spele din pacate de doua ori pe an, deoarece aceste zile sunt pentru doamne si domnisoare.

Claudiu Manda, despre audierea lui Maior. Ce a fost intrebat fostul director SRI in Comisie

Claudiu Manda a spus, dupa audierea lui George Maior in Comisie, care au fost subiectele discutate. Am avut foarte multe lucruri de trecut in revista, le-am structurat cumva pe capitole si am incercat.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )