Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raspunsul lui Brad Pitt, dupa ce Angelina Jolie i-a cerut divortul: Sunt foarte trist, dar ceea ce conteaza cel mai mult este bunastarea copiilor nostri

Hotnews Hotnews,
 Raspunsul lui Brad Pitt, dupa ce Angelina Jolie i-a cerut divortul: Sunt foarte trist, dar ceea ce conteaza cel mai mult este bunastarea copiilor nostri

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o scurta declaratie de presa pentru revista People, in care a spus ca este foarte trist si ca in aceste momente, conteaza doar binele copiilor. continuă pe Hotnews

Adele le-a dedicat un concert lui Brad Pitt si Angelina Jolie: Divortul lor marcheaza sfarsitul unei ere

Celebra cantareata de origine britanica, Adele, a sustinut marti seara un concert pe care l-a dedicat lui Brad Pitt si Angelinei Jolie, dupa anuntul divortului dintre cei doi. Adele a marturisit new.

Suma fabuloasa pe care o au de impartit la divort Brad Pitt si Angelina Jolie

Angelina Jolie a intentat proces de divort de Brad Pitt, potrivit TMZ. com. Motivul divortului ar fi diferente ireconciliabile. Se pare ca procedura de divort ar fi fost inceputa luni. Angelia Jolie vrea.

Prima reactie a actorului Brad Pitt, dupa divortul intentat de Angelina Jolie

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o sc.

Prima declaratie a lui Brad Pitt dupa ce Angelina Jolie a intentat divort: Sunt extrem de trist

Actorul american Brad Pitt 52 de ani) a facut primele declaratii dupa ce sotia sa, actrita americana Angelina Jolie 41 de ani), a depus actele de divort. Starul a precizat ca toata atentia lui se indreapta catre binele celor sase copii.

Vezi reactia lui George Clooney cand a aflat de divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie in timpul unui interviu (VIDEO)

Clooney a fost foarte surprins de vestea divortului si a zis ca nu stia de acest lucru. Ce s-a intamplat? a intrebat acesta imediat. Nu stiam asta. Wow. imi pare foarte.

Angelina Jolie i-a declarat RAZBOI lui Brad Pitt. Actorul, furios ca fosta sotie pune copiii in pericol. A creat o situatie oribila

Despartirea dintre Brad Pitt si Angelina Jolie nu se va incheia in liniste, mai ales dupa ce cei doi au inceput sa se acuze de diverse lucruri grave. Angelina a raspandit vestea ca.

Cum a reactionat Jennifer Aniston cand a auzit ca Brad Pitt divorteaza de Angelina Jolie

Presa tabloida din SUA scrie ca Jennifer Aniston este incantata de faptul ca Brad Pitt si Angelina Jolie divorteaza. Potrivit US Weekly, actrita, parasita de Brad Pitt in 2005, pentru a.

Angelina Jolie i-a cerut divortul lui Brad Pitt. Actrita il acuza de consum de droguri si de faptul ca are un comportament violent fata de copii

Actrita americana Angelina Jolie a depus actele prin care solicita divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt, dupa doi ani de la casatorie si 12 ani petrecuti impreuna. Printre motivele pentru care actrita ii cere divortul ar fi faptul ca Brad Pitt a inceput sa consume marijuana din ce in ce mai des, sa bea si sa fie predispus la violenta, scrie site-ul TMZ.

Angelina Jolie vrea sa fie libera. Actrita a cerut sa divorteze de Brad Pitt

Actrita americana Angelina Jolie i-a cerut divortul sotului sau Brad Pitt dupa doi ani de la casatorie si 12 ani petrecuti impreuna.

Vestea divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, subiect de amuzament pe retelele de socializare: Utilizatorii au distribuit imagini cu Jennifer Aniston cu diverse mesaje comice (FOTO)

Angelie Jolie a depus actele pentru divortul de Brad Pitt dupa 2 ani de casnicie. Acest anunt a facut deliciul utilizatorilor retelelor de socializare. Desi unii s-au aratat tristi de aceasta veste.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )