Libnet.ro
UNICEF

17:30

Raspunsul lui George Simion, intrebat daca AUR are vreo legatura cu Moscova

B1 B1,
Raspunsul lui George Simion, intrebat daca AUR are vreo legatura cu Moscova

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a declarat ca singura legatura pe care AUR o are cu Moscova este lupta pe care o poarta pentru recuperarea Basarabiei. El a catalogat Rusia drept . continuă pe B1

Cine este, ce CV si ce avere are George Simion, liderul partidului AUR

Partidul AUR a reusit marea surpriza la alegerile parlamentare 2020. George Simion si Claudiu Tarziu sunt cei doi lideri, primul fiind un nume mult mai sonor in societatea romaneasca. Noua formatiune.

Cine este, ce CV si ce avere are George Simion, liderul partidului AUR

Partidul AUR a reusit marea surpriza la alegerile parlamentare 2020. George Simion si Claudiu Tarziu sunt cei doi lideri, primul fiind un nume mult mai sonor in societatea romaneasca. Noua formatiune.

Liderul AUR, George Simion: Nu au reusit sa ne cumpere, nu ar avea cu ce sa ne cumpere cu toti banii din lume!

George Simion, liderul partidului AUR, a intrat in direct la Antena 3 unde a vorbit despre obiectivele pe care le are AUR pe termen lung.

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion. Cred ca gandim la fel sa ne aparam voturile si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: Cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice. Conform rezultatelor provizorii ale alegerilor parlamentare 2020, PSD se afla pe primul loc, iar AUR se situeaza pe pozitia a patra si intra in Parlament, avand in jur de 9%.

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice.

Ce avere are George Simion. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019

Ce detalii se cunosc despre liderul formatiunii AUR? O mare parte din romani au fost surprinsi de cifrele rezultate in urma alegerilor parlamentare de anul acesta si de reusita lor. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019? Ce avere are liderul formatiunii AUR Una din surprizele din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta a .

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de o astfel de forta in Parlament. Ce a raspuns George Simion

Co-presedintele AUR, George Simion, sustine ca UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei si anunta ca vrea modificarea Constitutiei in sensul interzicerii formatiunilor politice pe criterii etnice.

George Simion: Daca eram primul sau al doilea partid, ceream suspendarea acestui presedinte. Ce a facut in campanie e dizgratios

Co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, sustine ca daca formatiunea pe care o reprezinta s-ar fi clasat pe primul sau pe al doilea loc dupa votul de duminica, ar fi cerut suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza de incalcarea Constitutiei.

Liderul AUR, care in trecut a socat tara, a intrat in Parlament. Ce avere are George Simion si cu ce se ocupa

Marea surpriza a acestor alegeri este Alianta pentru Unirea Romanilor. AUR, un partid infiintat in urma cu un an de George Simion, un personaj care se declara nationalist si care a aparut in spatiul public in urma cu mai multi ani intr-o serie de scandaluri legate de fostul presedinte, Ion Iliescu.

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )