Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a turnat beton peste helesteul din curte

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a turnat beton peste helesteul din curte

UPDATEAncheta in cazul atrocitatilor de la Caracal ia amploare. Masina cu care Gheorghe Dinca si-a rapit victimele va fi expertizata tehnic in cursul zilei de miercuri. Anchetatorii vor sa vada daca Dinc. continuă pe Antena3

Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dinca e protejat de clanurile din Olt

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt. Eu merg din prima zi pe.

Legistii INML refac testele ADN de la Caracal. Gheorghe Dinca ar avea o a treia victima

Cazul crimelor de la Caracal se complica. Medicii legisti au anuntat ca vor reface testele ADN pe oasele gasite pana acum si spun ca toate rapoartele trimise pana acum procurorilor sunt doar.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. INML reia testele ADN facute pe oasele descoperite pana acum

Rasturnare de situatie in cazul anchetei de la Caracal. Medicii legisti de la INML au anuntat ca vor relua testele ADN facute pana acum pe oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, dar si in padure.

Tudorel Butoi, explicatii exclusive despre cazul Caracal. Cu ce se deosebeste Dinca de alti criminali in serie

Profesorul universitar si specialistul criminolog Tudorel Butoi a explicat, luni, la Antena 3, ce il deosebeste pe Gheorghe Dinca de alti criminali in serie. Tipul acesta, Dinca, va ramane in literatura.

Exclusiv. Declaratiile cutremuratoare ale lui Gheorghe Dinca

Andreea Sava a prezentat, miercuri, la Editie speciala, declaratiile date de Gheorghe Dinca,pe 28 iulie, in fata procurorului Liviu Vasilescu. Citeste si: Cazul Caracal. Rasturnare de situatie in.

Exclusiv. Declaratiile cutremuratoare facute de Gheorghe Dinca

Andreea Sava a prezentat, miercuri, la Editie speciala, declaratiile date de Gheorghe Dinca,pe 28 iulie, in fata procurorului Liviu Vasilescu. Citeste si: Cazul Caracal. Rasturnare de situatie in.

Cazul Caracal. Rasturnare de situatie in cazul femeii misterioase in rosu cu care s-a intalnit Luiza Melencu inainte sa dispara

Mama Luizei Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheoghe Dinca, a cerut marti ca oamenii legii sa o identifice si apoi sa o audieze pe femeia in rosu care apare pe.

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Surse: Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns la Caracal

Sotia lui Gheorghe Dinca, Elena Dinca, ar putea fi un personaj cheie in cazul atrocitarilor de la Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Elena Dinca s-ar fi intors din Italia si urmeaza sa fie audiata.

CAZUL CARACAL Familiile Luizei si Alexandrei, la audieri. RAR expertizeaza masina lui Gheorghe Dinca

Continua ancheta in cazul Caracal. Familia Luizei Melencu este audiata, miercuri, la Politia Caracal. Mama si bunicul tinerei de 18 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca au ucis-o vor face declarati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )