Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Martor-cheie: Am vazut-o pe Luiza. Era singura si speriata

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Martor-cheie: Am vazut-o pe Luiza. Era singura si speriata

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un martor-cheie face o dezvaluire care arunca totul in aer. Barbatul a povestit la Acces Direct ca a vazut-o pe Luiza in Italia, intr-o zona cunoscuta pentru. continuă pe Antena3

Iohannis se implica in cazul Caracal. Cerinta fara precedent a presedintelui, care darama DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa DIICOT, dupa evenimentele din ultimele zile petrecute in cazul Caracal. Seful statului i-a cerut demisia sefului DIICOT, Felix Banila, cel care a fost propus de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si care a fost acceptat si numit in functie chiar de catre Iohannis.

Telefoane interzise in Romania: ce propune un senator PSD dupa cazul Caracal

Cazul Caracal a dat nastere unor initiative populiste, cum este si ultima propusa de un senator PSD. Daca in cazul cartelelor prepay vandute doar cu buletinul situatia e incerta, absurdul a.

Exploziv. Martori-cheie evitati de procurorii din cazul Caracal. Oficial: Romania, furnizor de prostitutie pentru Occident

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, noi dezvaluiri-bomba din cazul disparitiilor de la Caracal. La o saptamana de cand Antena 3 a difuzat inregistrarea absolut exploziva facuta de.

Cazul Caracal. Mama Luizei s-a intalnit cu procurorul general si a anuntat ca a depus o plangere penala

Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal, s-a intalnit luni cu procurorul general interimar Bogdan Licu si a anuntat ca a depus o plangere penala la Parchetul General.

Seful DIICOT, despre cazul Caracal: E posibil ca in ancheta sa se fi facut greseli. Nu putem transforma cauzele in reality show

Seful DIICOT, Felix Banila, admite ca in ancheta Caracal s-au facut greseli de aceea au fost dispuse controale la parchetele din tara, subliniind ca nu poate oferi detalii cu privire la modul in care a fost instrumentat dosarul deoarece nu putem transforma cauzele penale in reality show-uri, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )