Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Brasov, care si-a omorat familia. Ce s-a aflat dupa expertiza psihiatrica

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Brasov, care si-a omorat familia. Ce s-a aflat dupa expertiza psihiatrica

Barbatul in varsta de 43 de ani din Brasov, care in luna martie si-a ucis sotia si cei doi copii, dupa ce i-a injunghiat pe acestia in timp ce dormeau, a avut discernamant scazut in momentul comiterii fa. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul CRIMINALULUI din Brasov care si-a macelarit familia. Abia acum s-a aflat!

Barbatul din Brasov care in luna martie si-a ucis sotia si cei doi copii a avut discernamant in momentul comiterii faptelor. Procurorii spun ca acesta va raspunde penal pentru ce a facut si va fi internat.

Expertiza: barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si copiii a avut discernamant scazut. Cum va raspunde in fata legii

Barbatul in varsta de 43 de ani din Brasov, care in luna martie si-a ucis sotia si cei doi copii, dupa ce i-a injunghiat pe acestia in timp ce dormeau, a avut discernamant scazut in momentul comiterii faptelor, se arata in rezultatul expertizei psihiatrice.

Administratia- parcarilor din Brasov - profit de doar un milion de lei

Firma care administreaza parcarile publice din Brasov a avut venituri de 5,38 milioane de lei anul trecut, in timp ce cheltuielile s-au cifrat la 4,12 milioane de lei, jumatate din acesti bani fiind virati Primariei Brasov sub forma de redeventa. in aceste conditii, profitul net al companiei P and P SRL s-a redus de la 1,5 milioane de lei in 2016 la 1,07 milioane de lei in 2017.

VIDEO O patiserie din Constanta care livra gradinitelor, nchisa temporar din cauza mizeriei si a temperaturii la care erau pastrate produsele

O patiserie din Constanta care avea contract de livrare cu doua gradinite din municipiu a fost inchisa vineri, de catre comisarii de la Protectia Consumatorului, dupa ce acestia au gasit mizerie si produse pastrate la temperaturi de peste 27 de grade, relateaza Mediafax.

Cele trei femei din Constanta, care au batut un elev la scoala, si-au primit pedeapsa. Ce au decis magistratii

Cele trei femei din Constanta, care au batut fara mila, in urma cu cateva luni, un elev din Constanta, si-au primit pedeapsa. Acestea au fost condamnate la un an si doua luni de inchisoare cu.

Situatie incredibila pe aeroportul Otopeni care ar fi putut duce la producerea unei tragedii

Situatie incredibila pe aeroportul Otopeni care ar fi putut duce la producerea unei tragedii. Compania care a reparat pistele a gresit tipul de asfalt pe care l-a turnat. Inspectorii de la aeroportul Henri.

Horoscop. Trei perechi din zodiac care au cele mai frumoase relatii

Nimeni are secretul unei povesti de dragoste perfecte, dar astrele intervin, dezvaluind zodiilor care sunt compatibile intre ele si care reusesc sa consolideze o relatie frumoasa si fericita. Berbec -.

Ministerul Muncii, anunt soc pentru toate femeile din Romania care vor sa se pensioneze. Ce se intampla, de fapt, cu varsta de pensionare la termen si anticipat

Ministerul Muncii ia in considerare, ca odata cu reevaluarea legislatiei privind sistemul public de pensii, sa introduca posibilitatea ca femeile care au nascut sau crescut copii sa primeasca pensie pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )