Libnet.ro
UNICEF

06:45

Trei liceeni din Sibiu concureaza la Olimpiada Geniilor din SUA

România Liberă România Liberă,
Trei liceeni din Sibiu concureaza la Olimpiada Geniilor din SUA

Trei liceeni de la Colegiul National Octavian Goga din Sibiu participa, incepand de luni, la Olimp. continuă pe România Liberă

Trei romani participa la Olimpiada Geniilor. Ce au facut sa ajunga acolo

Trei liceeni de la Colegiul National Octavian Goga din Sibiu participa la Olimpiada Geniilor, in SUA. Tinerii vor reprezenta Romania cu doua inventii. Alexandru Radac, Daniel Marpozan si.

IN PARTENERIAT CU PARTIA BANK SI ADMINISTRATORII DE PIETE: Mastercard lanseaza plata cu cardul la producatori agricoli din Sibiu

Mastercard a anuntat astazi, ca, in colaborare cu Asociatia Administratorilor de Piete din Romania AAPR) si Patria Bank, beneficiind de sustinerea Primariei Sibiu, a lansat plata cu cardul in Piata Cibin din Sibiu.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina, valabil pana duminica seara in trei sferturi din tara Vreme calduroasa, izolat caniculara in zonele de vest si sud

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil duminica intre orele 12. 00 si 22. 00 in aproximativ trei sferturi din tara.

Povestea ascunsa din spatele mortii unui doctor de 54 de ani din Sibiu: Nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca sotulul meu este si el, cardiolog, are tot 54 de ani si face garzi! Sa ma astept la tot ce poate fi mai rau?

Un medic de 54 de ani, din Sibiu, a murit dupa ce a facut stop-cardiorespirator in timp unui excursii cu bicicleta la Paltinis in judetul Sibiu. Catalin Balan urma sa intre intr-o garda de 24 de ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )