Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rasturnare de situatie in cazul mortii legendarului Kobe Bryant! Ce au descoperit anchetatorii la locul tragediei aviatice. Sunt mai multi morti!

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul mortii legendarului Kobe Bryant! Ce au descoperit anchetatorii la locul tragediei aviatice. Sunt mai multi morti!

Noua persoane si-au pierdut viata in total in accidentul de elicopter in care a murit fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant si fiica sa Gianna, duminica, la Calabasas, in sudul statului California, a anuntat seriful din Comitatul Los Angeles. continuă pe Antena3

Lumea intreaga, in doliu dupa moartea lui Kobe Bryant. Totul despre sportivul care a scris istorie in lumea baschetului - VIDEO

Lumea intreaga este in stare de soc dupa moartea legendarului Kobe Bryant, sportivul care a scris istorie in lumea baschetului in ultimii 25 de ani. Vedete din toate domeniile au transmis mesaje de condoleante, iar ceremonia premiilor Grammy de noaptea trecuta i-a fost dedicata. Alte opt persoane, inclusiv fiica de doar 13 ani a lui Kobe se aflau in elicopterul prabusit in California.

Lumea sportului, in lacrimi dupa moartea lui Kobe Bryant - Mesaje emotionante postate pe retelele sociale

Vestea mortii lui Kobe Bryant a cazut ca un trasnet in lumea sportului, iar reactiile curg neincetat pe retelele de socializare. Fosti si actuali sportivi din intreaga lume, printre care Messi, Ronaldo, Djokovic, Nadal, Gica Hagi sau Nadia Comaneci, si-au exprimat tristetea in mediul online.

Pro Bowl marcat de tragica disparitie a lui Kobe Bryant

Sportul mondial este in stare de soc dupa vestea mortii legendarului baschetbalist Kobe Bryant, victima unui accident de elicopter la doar 41 ani.

BREAKING NEWS Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter

Vestea sfarsitului de saptamana vine din SUA, acolo unde presa anunta decesul legendarului baschetbalist Kobe Bryant, intr-un accident de elicopter. Informatia a fost relatata initial de site-ul TMZ, apoi preluata de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA, avea doar 41 de ani. -----UPDATE Autoritatile au confirmat oficial moartea lui Kobe Bryant UPDATE Gianna, fata de 13 ani a lui Kobe Bryant, a murit in accidentul de elicopter alaturi de tatal ei.

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

Gheorghe Muresan, despre moartea lui Kobe Bryant: Odihneste-te in pace

Mai multe personalitati din lumea sportului si-au exprimat pe retelele de socializare regretele in privinta mortii neasteptate a lui Kobe Bryant. Printre acestia s-a aflat si fostul jucator roman de baschet, Gheorghe Muresan, care a transmis condoleantele sale familiei Bryant, potrivit Mediafax.

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

Ultima discutie purtata intre turnul de control si pilotul lui Kobe Bryant. Traiectoria bizara a elicopterului, inainte de a se prabusi

Kobe Bryant a murit duminica dimineata intr-un accident de elicopter, la Calabasas, in sudul Californiei. Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a castigat cinci titluri de campion al NBA.

Legenda baschetului american, Kobe Bryant, a murit! Ce mesaje au trimis sportivii romani

Kobe Bryant, legenda baschetului american, a murit ieri intr-un tragic accident de elicopter. La fel si fiica lui, Gianna, in varsta de aproape 14 ani. La bordul elicopterului erau 9 persoane, dar niciuna nu a suprevietuit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )