Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rasturnare de situatie in cazul mortii unui copil intr-o clinica privata din Bucuresti dupa o operatie banala

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul mortii unui copil intr-o clinica privata din Bucuresti dupa o operatie banala

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Gheorghe Borcean, a declarat miercuri ca verdictul de soc hemoragic in cazul copilului mort dupa o operatie de hernie inghinala la Spitalul Sanador nu. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul mortii care a ingrozit Romania. Cum a trecut a trecut sotia testul poligraf. Si ce s-a gasit in grajd

Fost gardian in comuna Viziru, Mihalache Lupu fusese dat disparut de sora sa in februarie 2017. Avea 54 de ani si nu mai era de gasit inca din decembrie 2016. Sotia, cu 20 de ani mai tanara, le-a spus politistilor ca.

Franta, Germania si Marea Britanie le cer sauditilor dovezi in cazul mortii jurnalistului Khashoggi

Franta, Germania si Marea Britanie solicita Arabiei Saudite sa prezinte dovezi in cazul mortii jurnalistului Jamal Khashoggi. Nimic nu poate justifica acest asasinat si il condamnam in cei mai fermi.

Dosar penal in cazul mortii lui Ilie Balaci

Reprezentantii IPJ Dolj au anuntat ca politistii de la Sectia 4 Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, in cazul decesului fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Anterior,.

Ministerul Sanatatii declanseaza o ancheta in cazul mortii lui Ilie Balaci. Se verifica interventia Ambulantei

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci.

Au dat sa intre in dormitorul unui copil, cand au auzit un mormait tare ciudat. Cand au deschis usa, au incremenit. Ce se afla in pat

Un pui de leu detinut in mod ilegal a fost gasit intr-un apartament din Val-de-Marne, Franta, iar proprietarul a fost retinut de politie. Leutul, o femela, se afla intr-un pat de copil, potrivit vecinilor.

Caras-Severin: Gest socant al unui copil. A adus o grenada la scoala (FOTO)

Un copil de la o scoala gimnaziala din Bocsa, Caras-Severin a facut un gest necugetat si a adus la ore o grenada. Autoritatile au fost alertate imediat, si un echipaj de politie, dar si un o echipa a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )