Libnet.ro
UNICEF

13:15

Franta, Germania si Marea Britanie le cer sauditilor dovezi in cazul mortii jurnalistului Khashoggi

B1 B1,
Franta, Germania si Marea Britanie le cer sauditilor dovezi in cazul mortii jurnalistului Khashoggi

Franta, Germania si Marea Britanie solicita Arabiei Saudite sa prezinte dovezi in cazul mortii jurnalistului Jamal Khashoggi. Nimic nu poate justifica acest asasinat si il condamnam in cei mai fermi. continuă pe B1

Marea Britanie, dupa ce SUA s-au retras din tratatul nuclear: Suntem alaturi de aliatul nostru / Rusia a transformat INF ntr-o bataie de joc

Marea Britanie este absolut ferm alaturi de Statele Unite, a declarat secretarul britanic al apararii. Gavin Williamson, dupa ce Donald Trump a anuntat ca SUA se retrag din tratatul privind armele nucleare incheiat acum peste teri decenii cu Rusia, potrivit Guardian.

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra.

George Ivascu, intalnire cu producatori de filme din SUA si Marea Britanie, pentru atragerea de producatori si actori de la Hollywood, in Romania

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale George Ivascu a avut vineri o intalnire cu un grup de producatori de film din SUA si Marea Britanie, prezenti in Romania pentru a trasa conceptele creative si detaliile viitoarelor proiecte ce vor fi filmate in tara, conform unui comunicat de presa emis de MCIN.

Ministrul Culturii s-a ntlnit cu producatori de filme din SUA si Marea Britanie, pentru a discuta despre viitoarele proiecte ce vor fi filmate n tara

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, a avut vineri, o intalnire cu un grup de producatori de film din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, prezenti in Romania pentru a trasa conceptele si detaliile viitoarelor proiecte ce vor fi filmate in tara.

Negociatorul-sef european pentru Brexit avertizeaza ca problema frontierei irlandeze va duce la esecul negocierilor dintre UE si Marea Britanie

Negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier a avertizat vineri ca un dezacord pe tema frontierei irlandeze ar putea sa antreneze esecul negocierilor divortului cu Marea Britanie, relateaza The Associated Press.

Ostilitatea fata de barbati si persoane n vrsta ar putea sa devina crime din ura n Marea Britanie

Luna trecuta, Comisia pentru Evaluare Legislativa din Marea Britanie a analizat propunerea de a incadra manifestarile de misoginism la categoria crime din ura. Acum Comisia se gandeste sa catalogheze si misandrismul in aceasta categorie, relateazaBBC.

Marea Britanie si UE au cazut de acord asupra prelungirii tranzitiei pentru Brexit dupa un summit fara rezultate

Liderii Uniunii Europene si-au acordat cateva saptamani in plus-poate chiar pana la finele anului-pentru a ajunge la un divort amiabil cu Marea Britanie, dupa ce in summit-ul Brexit de miercuri au fost evitate divergentele, dar nici nu s-a ajuns la vreun rezultat tangibil, potrivit AP.

Marea Britanie si UE au cazut de acord sa-si acorde mai mult timp dupa un summit fara rezultat

Liderii Uniunii Europene au convenit miercuri sa-si acorde cateva saptamani, poate pana la sfarsitul anului, pentru a incheia un acord favorabil cu Marea Britanie inainte de iesirea din UE, dupa ce summitul privind Brexitul a evitat orice frictiune, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat, relateaza AP.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )