Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rasturnare de situatie in cazul parlamentarului care ar fi lovit cu masina doi protestatari. Ce spune comandantul Jandarmeriei Romane

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul parlamentarului care ar fi lovit cu masina doi protestatari. Ce spune comandantul Jandarmeriei Romane

Comandantul Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a declarat, joi, la Antena 3, ca cei doi protestatari care sustin ca au fost loviti de masina parlamentarului Terea au sarit de fapt in fata masinii. continuă pe Antena3

VIDEO Deputatul care a lovit cu masina doi protestatari in fata Parlamentului, acuzat de vatamare corporala. Imagini cu incidentul de pe trecerea de pietoni

Parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului. Dosarul va fi inaintat Parchetului General. Acestia acuza ca au fost loviti cu masina, iar unul dintre ei a solicitat sa fie dus la spital, acuzand dureri la un brat. Terea afirma ca cei doi s-au aruncat pur si simplu in fata masinii.

Deputatul care ar fi lovit cu masina doi protestatari in fata Parlamentului, acuzat de vatamare corporala din culpa. Dosarul va fi inaintat Parchetului General

Parlamentarul Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului. Dosarul va fi inaintat Parchetului General.

Deputatul PSD acuzat ca a lovit protestatarii cu masina, cercetat pentru vatamare corporala

Politistii fac cercetari pentru vatamare corporala pe numele parlamentarului Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, dupa ce miercuri seara a lovit cu masina doi protestatari, in timp ce iesea din curtea Parlamentului.

Deputatul PSD, acuzat ca a lovit cu masina doi protestatari, cercetat pentru vatamare corporala

Un deputat PSD ar fi intrat cu masina in manifestantii care il blocau miercuri seara, la iesirea din Casa Poporului. Este vorba despre deputatul de Sibiu Ioan Terea, in cazul caruia procurorii fac.

NOI IMAGINI din momentul in care DEPUTATUL PSD Ioan Terea ar fi LOVIT cu masina doi PROTESTATARI, in fata Parlamentului(VIDEO)

Doi dintre protestatarii care au iesit miercuri seara in fata Parlamentuluiacuza ca au fost loviti cu masina de deputatul PSD de Sibiu, Ioan Terea. Deputatul s-a ales cu dosar penal, iar procurorii.

Deputat PSD, acuzat ca a lovit cu masina doi protestatari

Doua persoane care protestau miercuri seara in fata Palatului Parlamentului acuza ca au fost lovite cu masina de un deputat PSD. Ele au sustinut ca au vrut sa traverseze strada ca sa se alature.

Dosar penal in cazul elevilor care au hartuit profesoara de la scoala din Poroschia. Elevul de 16 ani a fost retinut

Politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Alexandria s-au sesizat din oficiu si au intocmit dosar penal in cazul elevilor de la Scoala Poroschia care au hartuit si agresat o profesoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )