Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rasturnare de situatie: Coronavirus rezista 17 zile pe suprafete. De 5 ori mai mult decat se credea initial

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie: Coronavirus rezista 17 zile pe suprafete. De 5 ori mai mult decat se credea initial

Noul coronavirus supravietuieste pe suprafete mai bine de doua saptamani. Medicii au gasit urme de SARSCoV-2 pe nava Diamond Princess la 17 zile de la evacuare. continuă pe Antena3

Ce a anuntat acum medicul Virgil Musta, dupa ce s-a aflat ca virusul ar ramane 17 zile pe suprafetele contaminate

Virusul care provoaca boala Covid-19 rezista pe suprafete timp de 17 zile. Sunt rezultatele ultimului studiu, publicat ieri, facut de Centrul pentru Controlul si Preventia Bolilor, o institutie prodigioasa din Statele Unite. Virusul rezista 17 zile pe suprafete in cadrul studiului au fost examinate doua raspunsuri la doua epidemii de Covid-19, unul pe nava Diamond .

Virusul COVID-19 a supravietuit timp de 17 zile pe suprafetele de la bordul navelor de croaziera Diamond Princess si Grand Princess

Coronavirusul a rezistat pana la 17 zile la bordul celor doua vase de croaziera Diamond Princess si Grand Princess), dupa ce au fost evacuati pasagerii, relateaza un studiu al Centers for Disease Control and.

Urme de coronavirus au fost detectate pe vasul Diamond Princess la 17 zile dupa evacuare. Sunt acestea infectioase?

Potrivit unui raport publicat luni de cercetatori ai Centrelor de Preventie si Control al Bolilor CDC), urme ale noului coronavirus SARS-CoV-2 au fost detectate in cabinele pasagerilor navei de croaziera Diamond Princess la peste doua saptamani de cand nava a fost evacuata, relateaza MSN, care citeaza Bloomberg. Totusi sunt acestea capabile sa produca infectarea?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )