Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie: Dumitru Dragomir a fost achitat, dupa ce fusese condamnat la 7 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Rasturnare de situatie: Dumitru Dragomir a fost achitat, dupa ce fusese condamnat la 7 ani de inchisoare

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au achitat, marti, pe fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a fost condamnat in prima instanta la sapte ani de inchisoare pentru evaziune, delapidare si spalare de bani. De altfel, Dragomir este singurul din lotul de aproape 40 de persoane trimise in judecata care a fost gasit nevinovat. continuă pe Adevărul

Dumitru Dragomir a fost achitat definitiv n dosarul n care fusese condamnat la 7 ani de nchisoare

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au achitat, marti, pe fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a fost condamnat in prima instanta la sapte ani de inchisoare pentru evaziune, delapidare si spalare de bani, potrivit Mediafax. Decizia este definitiva.

Dumitru Dragomir a fost achitat, dupa ce in prima instanta a primit 7 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost achitat marti de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost condamnat in faza de fond la 7 ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva.

Dumitru Dragomir, achitat in Dosarul drepturilor tv. Decizia este definitiva

Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), a fost achitat definitiv marti de Curtea de Apel Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de participatie improprie la delapidare cu.

Dumitru Dragomir, ACHITAT in dosarul in care a fost acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala dupa ce primise o condamnare de sapte ani in prima instanta (VIDEO)

Dumitru Dragomir a fost achitat marti de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care a fost acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Cod procedura penala rap.

Mitica Dragomir, prima reactie dupa achitare: Nu ma bucur! Plang

Prima reactie a fostului sef al LPF Dumitru Dragomir, dupa ce magistratii au decis sa il achite in dosarul in care fusese condamnat pentru spalare de bani. Nu ma bucur deloc, domnisoara. Pentru ca am.

Dumitru Dragomir, decizie definitiva in dosarul in care a primit sapte ani de inchisoare

Dumitru Dragomir asteapta marti sentinta definitiva in dosarul de evaziune fiscala in care a fost condamnat la sapte ani de inchisoare. Fostul sef al LPF a fost trimis in judecata, alaturi de 40.

Situatie socanta in judetul Dambovita. Un barbat a fost retinut dupa ce ar fi lovit mai multe persoane aflate la un priveghi

Un tanar de 20 de ani a fost retinut, fiind acuzat ca a lovit mai multe persoane aflate la un priveghi in orasul Titu. Una dintre persoanele batute, un barbat de 51 de ani, a ajuns la spital. Potrivit.

A fost SCANDAL dupa sedinta de Guvern. Teodorovici explica de ce A DEMISIONAT ministrul Victor Negrescu

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministru delegat pentru Afaceri Europene. Eugen Teodorovici, colegul sau de la Finante, a relatat ca totul a degenerat dupa sedinta de Guvern de vineri, cand a fost o.

Bihor: Un padurar de 29 de ani a fost arestat, dupa ce a omorat in bataie un batran

Un padurar de 29 de ani din Bihor a fost arestat fiind acuzat ca a ucis in bataie un alt barbat in vasta de 69 de ani. Cadavrul acestuia a fost gasit martea trecuta intr-o padure de la marginea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )