Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rasturnare de situatie intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a schimbat dupa apelul secret din inchisoare

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a schimbat dupa apelul secret din inchisoare

Daca Bianca Dragusanu declara recent intr-un interviu ca e pe hold cu dragostea, ba chiar precizand ca se bucura ca a iesit dintr-o situatie neplacuta, facand referire la ceea ce s-a intamplat cu Bodi in ultima perioada si in ce ipostaza ar fi fost daca ii mai era partenera acum, fostul sot, insa, priveste inca . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a vorbit cu Alex Bodi, desi era interzis. Ce mesaj halucinant i-a transmis afaceristul din inchisoare

Bianca Dragusanu a vorbit cu Alex Bodi, desi nu avea voie. Ce mesaj halucinant i-a transmis afaceristul din inchisoare. Desi Alex Bodi nu mai este impreuna cu Bianca Dragusanu si are o noua iubita, pe Daria Radionova, afaceristul a ales s-o sune din arest pe Bianca Dragusanu. Discutie halucinanta intre Alex Bodi, aflat in arest, .

Oana Zavoranu a facut-o de ras pe Bianca Dragusanu. A umilit-o in public: Asta care are gura plina

Oana Zavoranu, in razboi cu nimeni alta decat Bianca Dragusanu! Cele doua sunt la cutite, iar apriga cum o stim pe diva noastra din serialul Sacrificiul nu prea se joaca cu astfel de lucruri. Celebra actrita a umilit-o public pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Oana Zavoranu si Bianca Dragusanu sunt la cutite. Actrita .

Iubitul milionar al Biancai Dragusanu i-a dat replica lui Alex Bodi. Nu s-a abtinut deloc

Iubitul milionar al Biancai Dragusanu i-a dat replica lui Alex Bodi, aflat in inchisoare, iar turcul nu s-a abtinut deloc. Ce i-a transmis lui Alex Bodi, vedeti in randurile de mai jos. Noul iubit al Biancai Dragusanu, turcul milionar, amenintari pentru Alex Bodi. Astept sa se elibereze Iubitul milionar al Biancai Dragusanu i-a dat replica .

EXCLUSIV Cand va iesi Alex Bodi din arest. Cum incearca in disperare sa induplece judecatorii inainte de Craciun

Alex Bodi, eliberat de Craciun. Avocatul fostului sot al Biancai Dragusanu spune adevarul. Catalin Dancu: E fustrat si ingrijorat! Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, se afla de o luna in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj. Pe data de 11 noiembrie, el a fost saltat intr-o ampla actiune initata de procurorii DIICOT Craiova, .

Alex Bodi, decizie radicala din inchisoare. Ce face cu averea de milioane de euro: nu voia sa afle nimeni

Alex Bodi a luat o decizie radicala din inchisoare. Acesta s-a hotarat ce face cu averea de milioane de euro de care nu voia sa afle nimeni. Alex Bodi, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism incearca sa isi puna la adapost averea. Spera ca macar o parte din averea sa sa .

Ce se intampla cu victimele gruparii din care Alex Bodi face parte. Politia Romana e in alerta

Noi detalii din cazul controversat care-l are protagonist pe unul din cei mai vizuali afaceristi de la noi. Ce se intampla acum cu victimele gruparii din care face parte Alex Bodi? Situatia se arata a fi din ce in ce mai stufoasa pentru Politia Romana care ramane in alerta. Detalii dosar Alex Bodi. Ce se .

Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afara din casa. Desi suntem intr-un moment critic la nivel mondial, aceasta isi permite sa scoata din buzunar sume de peste 200. 000 de euro. Bianca Dragusanu, gest arogant intr-un moment critic pentru omenire Bianca Dragusanu nu uita .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )