Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Theresa May ar putea supune din nou la vot acordul de Brexit

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Theresa May ar putea supune din nou la vot acordul de Brexit

Premierul britanic Theresa May le-a spus parlamentarilor conservatori in cadrul unei intalniri de luni ca intentioneaza sa supuna la vot in parlament acordul ei de Brexit pe 13 februarie, relateaza Sky. continuă pe Antena3

Santander inchide 140 de banci in Marea Britanie

Divizia din Marea Britanie a bancii spaniole Banco Santander SA inchide 140 de sucursale, potrivit anuntului facut saptamana trecuta de institutia financiara, care a motivat masura prin schimbarea modului in care clientii utilizeaza serviciile de profil.

Marea Britanie: Zeci de fete, supuse unei metode abuzive pentru a ncetini cresterea snilor

O noua practica privind maltratarea fetelor africane a fost dezvaluita recent in Marea Britanie, fetele fiind supuse unei proceduri de calcare a pieptului cu o piatra fierbinte pentru a incetini cresterea sanilor. Practica ar fi larg raspandita in Regatul Unit potrivit unei investigatii a cotidianului The Guardian.

Un romn, tinut sclav n Marea Britanie de trei compatrioti: Primea o lira pe zi pentru biscuiti si era fortat sa doarma sub scari, ca Harry Potter

Romanul Gabriel Nicolae a fost tinut sclav de alti trei compatrioti, la o proprietate din Bristol, Marea Britanie. Romanul era fortat sa stea intr-o mica debara sub scari, ca Harry Potter, sa taie gazonul manual si primea 1 lira pe zi pentru biscuiti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )