Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marea Britanie: Zeci de fete, supuse unei metode abuzive pentru a ncetini cresterea snilor

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Zeci de fete, supuse unei metode abuzive pentru a ncetini cresterea snilor

O noua practica privind maltratarea fetelor africane a fost dezvaluita recent in Marea Britanie, fetele fiind supuse unei proceduri de calcare a pieptului cu o piatra fierbinte pentru a incetini cresterea sanilor. Practica ar fi larg raspandita in Regatul Unit potrivit unei investigatii a cotidianului The Guardian. continuă pe Hotnews

Un roman a fost prins furand de la un copil, in Marea Britanie. Ce le-a spus politistilor

Un roman a fost prins furand de la un copil, in Marea Britanie. TricaNiculescu, in varsta de 58 de ani, din Craiova,afost surprins cu mana in rucsacul unei fete de 11 ani,.

Un romn, tinut sclav n Marea Britanie de trei compatrioti: Primea o lira pe zi pentru biscuiti si era fortat sa doarma sub scari, ca Harry Potter

Romanul Gabriel Nicolae a fost tinut sclav de alti trei compatrioti, la o proprietate din Bristol, Marea Britanie. Romanul era fortat sa stea intr-o mica debara sub scari, ca Harry Potter, sa taie gazonul manual si primea 1 lira pe zi pentru biscuiti.

VIDEO Airbus ameninta ca pleaca din Marea Britanie. Seful companiei anunta masuri dureroase: Brexit e o rusine!

Airbus ameninta ca va parasi Marea Britanie si ca ar putea lua masuri dureroase in cazul unui Brexit fara acord, punand sub semnul intrebarii cele 14. 000 de locuri de munca ale companiei in tara. Seful gigantului aerian a numit Brexitul o rusine, scrie Bloomberg.

Marea Britanie il sustine pe liderul opozitiei din Venezuela

Marea Britanie si-a aratat sustinerea fata de liderul opozitiei din Venezuela Juan Guaido, a anuntat un purtator de cuvant al premierului Theresa May, adaugand ca alegerile prin care Nicolas Maduro a devenit presedinte nu au fost corecte sau libere, scrie Reuters.

Marea Britanie trebuie sa si reprimeasca refugiatii n ciuda Brexitului

Curtea Eupeana de Justitie a reconfirmat ca responsabilitatea Marii Britanii sub reglementarile de la Dublin raman neschimbate. Decizia ECJ inseamna ca autoritatile britanice vor fi nevoite sa reprimeasca persoanele care au depus cereri de azil si care au intrat in Uniunea Europeana prin Marea Britanie, in ciuda intentiei tarii de a se retrage din uniune, informeaza DW .

BREXITUL nu s-a produs inca, dar alunga deja sute de companii din Marea Britanie

Surse oficiale sustin ca peste 250 de companii din Marea Britanie au intrat deja in contact cu Guvernul olandez, in conditiile in care vor sa se mute in Olanda din cauza Brexitului, relateaza The.

Declaratie halucinanta a unui roman prins in timp ce fura in Marea Britanie: Omul muncitor trebuie munceasca, hotul trebuie sa fure

Autoritatile britanice au arestat un cetatean roman, in varsta de 58 de ani, ce a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa fure din rucsacul unei fetite de doar 11 ani. Pus in fata faptelor, acesta a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )