Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rasturnare de situatie in noul an scolar. Anuntul care vizeaza milioane de romani

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie in noul an scolar. Anuntul care vizeaza milioane de romani

Autoritatile s-au razgandit in privinta unei obligatii pe care ar fi putut s-o aiba parintii. Ce nu vor mai trebui sa faca acestia pentru copiii lor in noul an scolar? Autoritatile s-au razgandit! Anunt pentru situatia din noul an scolar Monica Anisie a anuntat in urma cu cateva zile faptul ca ar putea fi introdusa . continuă pe Playtech

Comisia Europeana adera la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19

Comisia Europeana si-a confirmat interesul de a participa la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, disponibile peste tot in lume la preturi accesibile, pentru toate persoanele care au nevoie de acestea. De asemenea, ca parte a unui efort al Echipei Europa Team Europe), Comisia anunta astazi o contributie de 400 de milioane EUR sub forma de garantii, menita sa sprijine mecanismul COVAX si obiectivele acestuia in contextul raspunsului mondial la criza provocata de coronavirus, conform unui comunicat trimis redactiei.

VIDEO Elon Musk si cei trei purcelusi: Miliardarul a prezentat proiectul care vizeaza implantarea de cipuri in creier

Elon Musk a prezentat lumii porcul Gertrude care are implantat in creier un cip de marimea unei monede, demersul sau fiind parte a unui proiect ambitios ce vizeaza vindecarea maladiilor umane cu ajutorul aceluiasi tip de implant. Proiectul a fost lansat de un start-up detinut de miliardar, Neuralink, care a cerut anul trecut aprobarea pentru a incepe testarea pe oameni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )