Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rasturnare de situatie. Romania mai are o sansa pentru a atrage o fabrica Volkswagen

Adevărul Adevărul,
Rasturnare de situatie. Romania mai are o sansa pentru a atrage o fabrica Volkswagen

Romania mai are o sansa. Producatorul auto Volkswagen a decis sa amane decizia finala de a construi o fabrica de masini in Turcia, din cauza incursiunii militare a Turciei in Siria, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Alti doi PSD-isti s-au inscris in Pro Romania. Victor Ponta: Sincer, acum chiar pot sa pun o selectie mult mai dura pentru ca nu am nevoie de voturile lor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca alti doi PSD-isti s-au transferat la Pro Romania. Este vorba despre Gabriel Petrea si Mihai Nita.

Pro Romania pune conditii pentru a sustine noul Guvern. Tutuianu: Nu suntem dispusi sa trecem peste lucruri care tin de optiunile noastre politice si ideologice

Vicepresedintele PRO Romania, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, la RFI ca partidul din care face parte pune o serie de conditii pentru a sustine noul guvern. Este vorba despre taierea de pensii si.

VREMEA. Un val de aer cald strabate Romania. Temperaturi neobisnuite pentru aceasta perioada

VREMEA Un val de aer cald prezent in Europa Centrala si de Sud-Est influenteazatemperaturile de Romania. Temperaturile cresc pana aproape de 28 de grade in aproape toata tara in acest.

Estimarile de crestere economica, mai optimiste pentru Bangladesh decat pentru India (Banca Mondiala)

Specialistii estimeaza ca Bangladesh si Nepal vor inregistra o crestere mai mare in 2019, decat India, potrivit Bancii Mondiale, potrivit careia se preconizeaza ca intreaga crestere din Asia de Sud va avea o rata mai scazuta in acest an fiscal, urmand un tipar global descendent, scrie NDTV.

Xbox devine mai eficient pentru parinti si mai util pentru amatorii de reduceri

Consola Microsoft Xbox este una foarte populara printre gameri, dar continua sa fie actualizata constant pentru a o face si mai relevanta in piata. De cele mai multe ori, cand vorbim de un.

Razvan Marin, despre problemele avute la Ajax: Trec printr-o etapa normala. Dau tot ce am mai bun pentru a satisface exigentele antrenorului

Mijlocasul Razvan Marin a inceput primul sezon la Ajax Amsterdam ca titular, apoi a fost trecut din ce in ce mai des pe banca de rezerve, din cauza unor prestatii nereusite. Jucatorul de 23 de ani nu este ingrijorat de acest lucru, spunand ca problemele sale sunt doar de adaptare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )