Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rata anuala a inflatiei a coborat in luna august la 2,7%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rata anuala a inflatiei a coborat in luna august la 2,7%

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,7% in luna august a acestui an, de la 2,8% in iulie, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu 5,45%, serviciile cu 2,97%, iar marfurile nealimentare cu 0,75%, potrivit datelor publicate joi de. continuă pe Wall-Street Ro

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,7% in luna august

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,7% in luna august a acestui an, de la 2,8% in iulie, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu 5,45%, serviciile cu 2,97%, iar marfurile nealimentare cu 0,75%, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Preturile au crescut cu 2,7% in august. Top scumpiri: bilete de avion, fructe, servicii postale si tigari

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,7% in luna august a acestui an, de la 2,8% in iulie, arata datele publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

IN LUNA AUGUST BNR a cumparat titluri de stat de pe piata secundara in valoare de 504 milioane lei

Volumul achizitiilor Bancii Nationale a Romaniei BNR) de titluri de stat in lei de pe piata secundara s-a situat la 504,3 milioane de lei in luna august, arata statisticile lunare publicate vineri de banca centrala. La achizitiile din august se adauga cele din aprilie, mai, iunie si iulie, care ridica stocul de titluri de stat in lei cumparate de BNR din piata secundara la 5,28 miliarde de lei.

Cererea pe piata imobiliara a crescut cu 15% in luna august, dupa scaderea masiva din primavara

Cererea pe piata imobiliara a crescut cu 15% in luna august fata de ianuarie, dupa scaderea abrupta de aproape 70% la finalul lunii martie, in contextul epidemiei, potrivit unui comunicat de presa trimis a redactie.

Rata inflatiei a coborat la 2,7% in august. Cresterea preturilor ar trebui re-calculata in functie de noile obiceiuri de consum din pandemie

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,7% in luna august a acestui an, de la 2,8% in iulie, dupa ce marfurile alimentare s-au scumpit cu 5,45%, serviciile cu 2,97%, iar marfurile nealimentare cu 0,75%, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica. E drept, inflatia- acest indicator crucial pentru politica monetara, negocierile salariale, sau nivelul impozitelor- in vreme de pandemie mai degraba complica lucrurile decat sa le limpezeasca. Si spun asta pentru ca obiceiurile de consum s-au schimbat dramatic. Potrivit datelor INS, intrarile la cinema, teatre etc s-au scumpit in august fata de iulie cu 0,7%. Desi ele au fost inchise. Problema e la cosul de consum utilizat, a carui revizuire ar trebui facuta in functie de noile obiceiuri de consum.

Serviciile de transport aerian, tigarile si fasolea s-au scumpit cel mai mult in august

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,7% in luna august a acestui an, de la 2,8% in iulie, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu 5,45%, serviciile cu 2,97%, iar marfurile nealimentare cu.

AUGUST FINANCIAR Luna august in cifre

1 august and 10003 Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) transmite Guvernului o scrisoare deschisa in care arata ca situatia economica a agentiilor de turism se inrautateste constant, iar masurile concrete de sprijin intarzie sa apara.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )