Libnet.ro
UNICEF

16:15

Rata de mortalitate din Franta in mai 2020, mai mica decat in ultimii ani, in ciuda crizei COVID-19

B1 B1,
Rata de mortalitate din Franta in mai 2020, mai mica decat in ultimii ani, in ciuda crizei COVID-19

Rata de mortalitate inregistrata in Franta, intre 1 si 18 mai, a fost cu 6% mai mica decat in aceeasi perioada din 2019, respectiv cu 1% mai mica decat in intervalul similar din 2018, in ciuda crizei. continuă pe B1

CORONAVIRUS: Rata mortalitatii din Franta, mai mica in luna mai decat in anii precedenti

Institutul National de Statistica si Studii Economice INSEE) din Franta a transmis, vineri, datele cu privire la rata mortalitatii in intervalul 1 18 mai. in pofida epidemiei de COVID-19, rata.

Renault va anunta reducerea efectivelor din Franta cu 5.000 de oameni - presa

Renault va anunta planul de restructurare care sa-i asigure supravietuirea pe mai departe, iar una dintre masuri este reducerea cu 5. 000 de persoane a efectivelor din Franta, scrie Le Figaro. Se vor face si schimbari la activitatea uzinelor, in ideea de investitii mai mari in masinile electrice si hibride. Daca ar refuza aceasta transformare, Renault risca sa dispara, a spuse recent ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire.

MAE repatriaza 64 de romani din Franta. Un caz medical, printre cei reveniti in tara

Un numar de 64 de cetateni romani din Franta vor reveni in tara, anunta Ministerul Afacerilor Externe, ca urmare a demersurilor comune cu Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilo Interne. Printre.

Prognoza meteo, azi, 30 mai 2020. Averse, descarcari electrice si grindina in majoritatea zonelor ale tarii

In prima zi a weekendului, 30 mai 2020, potrivit prognozei meteo, vremea va fi instabila si racoroasa in majoritatea zonelor tarii. in unele regiuni vor fi averse, caderi de grindina si frecvente.

Prognoza meteo, azi, 29 mai 2020. Vremea va fi instabila si racoroasa

Vineri, 29 mai 2020, potrivit prognozei meteo, vremea se mentine instabila si racoroasa in majoritatea regiunilor ale tarii. Local vor fi averse, caderi de grindina si frecvente descarcari electrice. Ploile.

MACRO NEWSLETTER 29 Mai 2020

Increderea producatorilor industriali din Olanda a inregistrat o usoara redresare in luna mai 2020, pe fondul imbunatatirii asteptarilor privind activitatea viitoare.

Horoscop 27 mai 2020, cu Camelia Patrascanu. Leii sunt plini de emotii. Taurii iau decizii

Horoscop 27 mai 2020. Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de miercuri.

Prognoza meteo pentru weekendul 29 - 31 mai 2020. Vreme instabila in toata tara, ploi torentiale si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru weekend-ul 29-31 mai. in ultimele zile ale lunii mai, suntasteptate temperaturi mai scazute decat cele specifice acestei perioade,.

Pisica Papille, prima felina din Franta depistata pozitiv pentru coronavirus, s-a vindecat

Pisica Papille, in varsta de noua ani, primul animal de companie testat pozitiv cu noul coronavirus in Franta, s-a vindecat de COVID-19, a anuntat un membru al familei sale adoptive, citat joi de Reuters, citata de Agerpres.

MAE: 64 de romani din Franta au revenit in tara cu o cursa speciala

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca 64 de romani aflati in Franta au revenit in tara cu o cursa speciala TAROM.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )