Libnet.ro
UNICEF

11:45

Rata Somajului in Germania - la cel mai scazut nivel de dupa 1990 - 4,9%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata Somajului in Germania - la cel mai scazut nivel de dupa 1990 - 4,9%

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut, in martie, mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata turbulentelor de pe plan international, transmite presa straina, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Rata somajului in forma ajustata sezonier a scazut in februarie la 3,8%

Rata somajului in februarie a scazut cu 0,1 puncte procentuale, la 3,8%, date ajustate sezonier, fata de luna precedenta, arata datele transmise luni de Institutul National de Statistica INS).

IN GERMANIA: Rata somajului a scazut la 4,9% luna aceasta

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut, luna aceasta, mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record.

Rata somajului din februarie: 3,8%

Rata somajului in luna februarie 2019 a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in ianuarie, a anuntat luni Institutul National de Statistica. Rata somajului la barbati a fost cu 0,8 puncte procentuale mai mare decat la femei. Numarul somerilor in varsta de 15-74 ani) estimat pentru luna februarie a anului 2019 a fost de 350. 000 de persoane, in scadere atat fata de luna precedenta 354. 000 persoane), cat si fata de aceeasi luna a anului anterior 398. 000 persoane).

Vesti bune! Ce se intampla cu rata somajului

Rata somajului in forma ajustata sezonier a scazut la 3,8% in luna februarie 2019, de la 3,9% in luna precedenta, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica. Numarul somerilor i.

EUROSTAT: Rata somajului in UE s-a mentinut la 6,5% in februarie

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,5% in februarie, stabila comparativ cu luna precedenta, si in scadere fata de 7,1% in perioada similara din 2018, arata datele publicate astazi de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Rata somajului inregistrat in evidentele AJOFM Dambovita, in scadere.

Rata somajului inregistrat in evidentele AJOFM Dambovita, in luna februarie 2019, a fost de 3,74%, fiind in scadere.

Un roman s-a sinucis in Anglia dupa ce a aflat ca sotia il insela cu cel mai bun prieten

Zoltan Benedek, un roman plecat anul trecut la munca in Anglia, s-a sinucis in iunie 2018, dupa ce sotia l-a anuntat ca l-a inselat cu cel mai bun prieten. Zoltan se insurase in 2015. Cazul a ajuns in.

Ministrul Ciamba, dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins iar: UE este pregatita pentru cel mai rau scenariu

Uniunea Europeana este pregatita pentru scenariul cel mai rau, in contextul in care Acordul Brexit a fost respins pentru a treia oara, vineri, de Parlamentul britanic, afirma, pe Twitter, George Ciamba,.

VIDEO WTA Miami: Ashleigh Barty a castigat cel mai important titlu al carierei - Victorie in doua seturi cu Karolina Pliskova (scor 7-6, 6-3)

Ashleigh Barty 11 WTA), cap de serie 12, si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Miami. Australianca a invins-o in doua seturi pe Karolina Pliskova 7 WTA), favorita numarul 5, scor 7-61), 6-3. Finala de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 39 de minute.

France Football: Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al lumii (130 de milioane de euro pe stagiune)

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, continua sa fie fotbalistul cel mai bine platit din lume, potrivit unui top publicat de France Football, citat de Le Figaro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )