Libnet.ro
UNICEF

18:45

RATB suplimenteaza numarul de vehicule in weekend, pentru Targul de carte Gaudeamus

Hotnews Hotnews,
 RATB suplimenteaza numarul de vehicule in weekend, pentru Targul de carte Gaudeamus

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, pana duminica, 20 noiembrie, au anuntat reprezentantii RATB, citati de News. ro. continuă pe Hotnews

RATB suplimenteaza in weekend numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, pana duminica, 20 noiembrie, au transmis reprezentantii RATB.

RATB suplimenteaza in weekend numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul.

RATB anunta ca va suplimenta numarul autobuzelor spre Piata Presei Libere, in acest weekend, pentru cei care doresc sa mearga la Targul de carte Gaudeamus

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) a anuntat, sambata, ca va suplimenta numarul de autobuze si tramvaie pe anumite linii din zona Piata Presei Libere, pentru a veni in sprijinul celor care vor sa participe la Targul de carte Gaudeamus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )