Libnet.ro
UNICEF

06:45

RATE MAI MARI PENTRU ROMANII CU CREDITE iN LEI! Indicele ROBOR a ajuns la ...

B1 B1,
RATE MAI MARI PENTRU ROMANII CU CREDITE iN LEI! Indicele ROBOR a ajuns la ...

Cresterea economica despre care vorbesc politicienii nu se simte deloc in bucunarele romanilor. Din contra! Romanii cu credite in lei au motive serioase de ingrijorare. Joi, indicele ROBOR a atins nivelul maxim. continuă pe B1

Senatorii au votat: Amenzi mari pentru romanii care fac asta!

Refuzul persoanelor de a se legitima, neplacerile provocate vecinilor prin galagie si nerespectarea orelor de liniste, lasarea animalelor periculoase in libertate sau cersetoria vor fi sanctionate cu amenzi mai.

Ministrul Sanatatii anunta salarii mai mari pentru medici, care vor depasi 4.000 de euro

Salariile medicilor vor creste cu cel putin 70% de la 1 martie, urmand ca unele salarii sa depaseasca 4. 000 de euro, in timp ce salariile celor din functii de conducere din ministere si de la cabinetele demnitarilor vor scadea, a anuntul ministrul.

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei. Dobanda cheie si ROBOR vor creste din luna in luna si vor ajunge la 5% anul acesta. Vesti proaste sunt si pentru cei care.

Guvernul promite Ordonanta de Urgenta pentru angajatii part-time care au taxele mai mari ca veniturile

Guvernul Vasilica Dancila pregateste o Ordonanta de Urgenta pentru marirea salariilor brute ale bugetarilor incadrati cu norme part-time, care acum trebuie sa plateasca taxe mai mari decat salariile nete.

Un singur roman apare in topul celor mai mari 15 proprietari de paduri din tara noastra

Un singur roman figureaza in clasamentul celor mai mari 15 proprietari de paduri din tara noastra, in functie de suprafata detinuta, potrivit datelor Ministerului Apelor si Padurilor, citate de.

Atentie! Anunt important pentru romanii care au lucrat cel putin trei ani in statele Uniunii Europene

Legislatia Romaniei este atat de stufoasa incat majoritatea romanilor nici nu au idee de drepturile pe care le au si de care pot profita din plin. Unul dintre ele se refera la persoanele care au lucrat pentru ce.

Anunt oficial! Salarii marite cu 25% pentru romanii care lucreaza in acest domeniu!

Majorarea salariilor pentru personalul din familia ocupationala Justitie in anul 2018 se va face prin majorarea cu 25%, incepand cu luna ianuarie 2018, a salariului de baza / indemnizatiei de incadrare avute.

Deputatii au votat. Amenda de 5.000 pentru romanii care nu fac asta!

Orice persoana care are un teren in Romania va fi obligata sa ia masuri pentru a distruge ambrozia, o buruiana ce creste de obicei pe marginea drumurilor, pe ogoare sau pe terenurile lasate in paragina,.

De ce este parasit de clienti unul dintre cele mai mari lanturi de fashion din lume

In timp ce retailerii americani si majoritatea celor europeni sarbatoresc cel mai bun sezon de vanzari din ultimii ani exista si un brand renumit care nu le tine isonul. HM sarbatoreste 70 de ani de la fondare, dar si cel mai sever declin in fata unor rivali mult mai agili.

Tara noastra, printre cele mai mari consumuri de energie din UE

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 2006, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )