Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tara noastra, printre cele mai mari consumuri de energie din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, printre cele mai mari consumuri de energie din UE

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 2006, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Descoperiti. Lupta pentru trei dintre cele mai mari averi

Andreea Sava a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Descoperiti, razboiul pe averile colosale a trei politicieni celebrii. Vestea mortii lui Veristoy Attila a provocat soc pe scena.

Tara noastra va pune la punct detaliile tehnice pentru exporturile de gaze naturale spre Ungaria

Tara noastra va pune la punct detaliile tehnice pentru exporturile de gaze naturale spre Ungaria pana in 2020, in conformitate cu acordul semnat luni la Bucuresti de ministrii de Externe din cele doua tari, Peter Szijjarto si Teodor Melescanu, informeaza agentia ungara de presa MTI.

innoptarile turistilor in structurile de primire turistica din tara noastra au crescut cu 6,5%

Peste 12 milioane de sosiri ale turistilor romani si straini au fost inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra in anul 2017, in crestere cu 10,4% fata de cele din anul 2016, in timp ce numarul innoptarilor a cunoscut un avans de 6,5% si a depasit 26,9 milioane, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate astazi.

Tara noastra urca in clasamentul mondial al libertatii economice

Tara noastra se situeaza pe locul 37 din 180 in clasamentul celor mai libere economii din lume, in crestere cu doua pozitii fata de anul trecut, potrivit concluziilor unui raport dat publicitatii ieri de Heritage Foundation, o organizatie de analiza economica din Washington.

Olguta Vasilescu, despre salariile bugetarilor: Multi aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Ministerul este deschis oricarei discutii, dar scaderea salariilor foarte mari era cunoscuta din momentul dezbaterii in Parlament

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vine cu precizari cu privire la legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, spunand ca scopul actului normativ a fost echilibrarea sistemului bugetar de salarizare, deoarece existau disfunctionalitati majore, iar multi dintre bugetari aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Potrivit acesteia, prin Legea 153/2017 s-a consfintit ca cel mai mare salariu din sistemul bugetar sa fie al presedintelui Romaniei, iar pana in 2022 tot sistemul de salarizare va fi complet echilibrat. Aceasta a subliniat ca faptul ca de la 1 ianuarie salariile foarte mari vor scadea a fost cunoscut inca din momentul dezbaterii legii in Parlament. Printre categoriile profesionale care au reclamat diminuarea salariilor din 1 ianuarie se afla si grefierii, carora Ministerul Muncii le transmite ca este deschis oricarei discutii, cu atat mai mult cu cat doar grefierii care se regasesc in structura anumitor Curti de Apel au anuntat proteste din cauza scaderilor salariale, arata un comunicat al Ministerului Muncii.

FOTO Romanul cotat printre cei mai buni imblanzitori de cai din lume: Pentru mine calul este prieten, coleg, asociat

Miron Bococi este cunoscut in lumea echitatiei ca imblanzitorul de cai din Barcelona. La 19, credea ca va ajunge arhitect, dar destinul avea sa-i ofere o surpriza si sa-l aduca in apropierea cailor de rasa. Acum este printre cei mai priceputi dresori din Spania, iar spectacolele sale se tin in toata Europa.

Traian Basescu, despre scandalul Formularului 600: Renuntarea la el creeaza probleme mult mai mari

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, sustine ca renuntarea la formularul 600 creeaza probleme mai mari decat aplicarea lui, in conditiile in care cei pentru care s-a amanat plata taxelor raman.

Acest formular 600 creeaza probleme, iar renuntarea la el creeaza probleme mai mari

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a sustinut astazi ca renuntarea la formularul 600 creeaza probleme mai mari decat aplicarea lui, in conditiile in care cei pentru care s-a amanat plata taxelor raman fara asigurari.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )