Libnet.ro
UNICEF

14:45

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR, cel mai mare nivel din anul 2014

B1 B1,
RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR, cel mai mare nivel din anul 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,85%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit BNR. Totodata, indicele Robor la. continuă pe B1

Cel mai mare proiect european derulat de Primaria Iasi, pentru care fostul primar Gheorghe Nichita a fost acuzat de fapte de coruptie, da orasul peste cap

La cativa ani dupa ce, teoretic, proiectul de gestionare a traficului din Iasi pe fonduri europene, care a costat 80 de milioane de lei, ar fi trebuit incheiat, orasul este gaurit din nou si noi semafoare sunt puse in functiune peste noapte.

Impresii de calatorie ale unui jurnalist britanic: Natura, cel mai mare dar al Romaniei. Locurile care l-au impresionat

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa o vizita in tara noastra, autorul unui articol publicat in editia online a revistei The Spectator.

Lichenii au tinut in loc inceperea lucrarilor de reabilitare a DN 71, drum extrem de important pentru cel mai mare producator de electrocasnice din tara

Reabilitarea DN 71 Targoviste - Bucuresti a fost intarziata un an din cauza unor licheni de pe marginea drumului. Senatorul PSD de Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca avizul de mediu pentru investitia de largire la patru benzi a DN z1 Baldana-Targoviste si modernizare pana la Sinaia a intarziat un an pentru ca specialistii sustineau ca sunt licheni pe marginea drumului care trebuie protejati.

Mihaela Buzarnescu, dupa victoria cu Svitolina: M-am gndit ca la o partida normala, cu siguranta este cea mai mare realizare a carierei mele

Zambitoare si cu o privire senina, fericita, asa a aparut Mihaela Buzarnescu la conferinta de presa. A vorbit intr-o engleza impecabila, iar apoi a explicat cum s-a simtit meciul cu Elina Svitolina si pentru jurnalistii veniti din tara. M-am gandit ca la o partida normala, cu siguranta este cea mai mare realizare a carierei mele, a spus Mihaela despre succesul cu cea de-a patra favorita de la Roland Garros. Se actualizeaza.

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume, vanduta la licitatie contra sumei de 320.000 de euro

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume, care a apartinut Ecaterinei cea Mare a Rusiei, a fost vanduta la licitatie pentru prima dupa mai mult de 200 de ani contra sumei de 320. 000 de euro 374. 000 de dolari), scrie Deutsche Welle.

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Cea mai mare perla de apa dulce din lume, vnduta la licitatie cu un pret sub valoarea estimata

Cea mai mare perla naturala de apa dulce cunoscuta, care a apartinut odinioara imparatesei Ecaterina a II-a a Rusiei, a fost vanduta la licitatie in Olanda cu 320. 000 de euro, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Baba Vanga a intocmit cel mai precis dictionar al viselor. Daca ai visat asta, pregateste-te pentru ceva rau!

Inainte de a muri, celebra prezicatoare bulgaroaica Baba Vanga a lasat umanitatii un dictionar de interpretare a viselor pe care multi il considera cel mai precis. Iata ce semnificatie au diversele obiecte sau.

Noul telefon de la Meizu ar putea fi cel mai ieftin cu doua camere principale

La fel ca alte cateva companii chinezesti, Meizu incearca sa-ti fure privirea cu un nou smartphone accesibile care include cateva particularitati de top. De aceasta data este vorba de Meizu 6T. Micutul din imaginea de mai sus este intitulat Meizu M6T si a fost subiectul multor zvonuri pe parcursul ultimelor saptamani. in mod previzibil, majoritatea [].

Business report:Doua autostrazi care ar duce la o crestere economica exploziva; Cele mai mare zece pensii civile din Romnia, cuprinse ntre 33.000 de lei si 56.800 lei brut lunar; A fost adoptata legislatia europeana privind muncitorii detasati

UE-SUA: incepe razboiul comercial. Presedintele american Donald Trump pune in aplicare amenintarile: UE nu va mai fi exceptata de la taxele vamale pentru otel si aluminiu. UE a. Cele mai mari greseli pe care le fac antreprenorii romani. Graba, incapatanarea, luarea de decizii peste capul managerilor sau.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )