Libnet.ro
UNICEF

14:00

Razboi intre PNL si PSD. Ministru din Guvernul Orban: Aladine, chiar iti bati joc de mehedinteni? Vrei sa ii ucizi?

Adevărul Adevărul,
Razboi intre PNL si PSD. Ministru din Guvernul Orban: Aladine, chiar iti bati joc de mehedinteni? Vrei sa ii ucizi?

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, il acuza pe seful PSD Mehedinti, Aladin Georgescu, de faptul ca a ales sa faca o numire controversata in functia de manager al Spitalului Judetean. continuă pe Adevărul

Guvernul Orban baga legea tacerii. Ordinul pus in aplicare incepand din acest moment

Guvernul Orban, ordin pentru punerea in aplicare a legii tacerii. Oficialii se pregatesc sa instaleze Omerta intr-una dintre institutiile de forta folosite in lupta impotriva noului coronavirus. Guvernul Orban si legea tacerii. Ce urmeaza? Potrivit Bugetul. ro, Guvernul Orban va face o mutare neasteptata, pregatind un Ordin prin care va face schimbari majore. Mai exact, Eduardt .

Ciolacu: Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Guvernul Orban. Pentru Executivul PNL sunt importante doar negocierile pe sub masa

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca nu sunt o prioritate pentru Guvern copiii, avand in vedere ca premierul care nu are bani nici pentru alocatii, nici pentru tablete, nici pentru masti gratuite pentru copii, insa gaseste bani ca sa racoleze parlamentari la motiunea de cenzura. El a adaugat ca Executivul PNL nu va reusi sa ramana la guvernare.

EXCLUSIV. Pe cine vrea PSD premier, dupa ce rastoarna guvernul Orban. Olguta Vasilescu: Venim cu un nume puternic, este o persoana apropiata de PSD

Motiunea de cenzura ar puea fi votata pe 7 septembrie, apoi PSD vrea sa inceapa negocierile pentru formarea unui nou guvern.

CIOLACU: Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Guvernul Orban

Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Cabinetul Orban, iar inceperea scolii in conditii de siguranta nu este importanta pentru Guvern, afirma luni liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, conform Agerpres.

PSD: Asta e viziunea PNL. Dam bani din vorbe, luam taxe si din ciorbe!

Reprezentantii Partidului Social Democrat acuza Guvernul PNL ca ingroapa economia si nivelul de trai al romanilor, dar cu un cinism maxim ii pune tot pe romani sa plateasca inmormantarea.

Guvernul Orban va ataca la CCR proiectul pentru respingerea OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, duminica, ca Guvernul va ataca la Curtea Constitutionala legea prin care Parlamentul a respins Ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a.

Ion Tiriac, mesaj dur pentru Guvernul Orban! Ce l-a deranjat pe miliardar

Ion Tiriac trage din nou semnalul de alarma cu privire la problemele din sportul romanesc. Federatia Romana de tenis nu a primit timp de trei ani finantare de la bugetul de stat, iar campionii practic apar doar datorita unor sacrificii personale. Nu exista niciun fel de sustinere de la stat.

Guvernul Orban dubleaza salariile acestor bugetari in plina pandemie. Cine sunt norocosii care vor primi mai multi bani

Romania a primit de la UE 79,9 miliarde de euro, fonduri care trebuie folosite in principal pentru redresarea economiei. Un proiect de ordonanta de urgenta a Guvernului Orban arata ca, din acesti bani 30,4 miliarde de euro vor merge catre instrumentul de finantare Mecanismul de redresare si rezilienta, structurati sub forma de granturi 13,7 mld euro si sub forma de imprumuturi 16,6 miliarde de euro.

PNL - PSD, 10-4 la primari racolati in judetul Iasi (ziaruldeiasi.ro)

14 primari ieseni au trecut de la un partid politic la altul in ultima luna doar in judetul Iasi: 10 au venit la PNL si 4 la PSD, scrie ziaruldeiasi. ro.

PSD surprinde din nou! Cum va arata Guvernul pe care-l propun daca va trece motiunea. Paul Stanescu a dat detalii

Motiunea de cenzura pe care PSD o va depune pe 17 septembrie are sanse minime sa treaca sau cel putin asa arata calculele in acest moment. Social democratii au reusit sa stranga doar 205 semnaturi, iar pentru ca aceasta sa aiba castig de cauza au nevoie de cel putin 233.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )