Libnet.ro
UNICEF

19:30

Razboi la PRO TV: Mihai Bobonete, acuzat ca i-a furat emisiunea lui Andi Moisescu: S-a cautat prezentator nou

B1 B1,
Razboi la PRO TV: Mihai Bobonete, acuzat ca i-a furat emisiunea lui Andi Moisescu: S-a cautat prezentator nou

Carismaticul actor Bobonete a oferit o replica acida dupa ce a fost acuzat in spatiul public ca i-a furat lui Andi Moisescu emisiunea Pe bune. Acesta a tinut sa precizeze ca Andi Moisescu a fost cel care a. continuă pe B1

PRO TV nu e al lui Andi Moisescu! Reactia lui Mihai Bobonete, dupa ce i-a luat locul prezentatorului

Din 3 februarie, a revenit pe miculecran show-ul curiozitatilor. Pe Bune?! cu un alt moderator, dar nu si voia buna. Platoul de filmare a fost plin de rasete, mai ales ca noua formula ii are in prim-plan pe cei trei buni prieteni: Mihai Bobonete,Costi Dita si Cosmin Natanticu. PRO TV nu e al lui Andi .

Dan Negru, mesaj acid dupa ce PRO TV i-a furat SHOW-UL CU MASTI

Pro TV se pregateste sa dea o lovitura pe piata media cu o noua emisiune devenita celebra in afara tarii. Este vorba despre show-ul cu masti Masked Singer, un format care a fost deja incercat in.

Amenda uriasa pentru PRO TV. CNA nici nu a vrut sa auda explicatiile jalnice ale reprezentantilor postului

CNA vine cu amenzi uriase si pentru PRO TV! Dupa ce a amendat Antena 1 pentru povestea fara final a Vulpitei, a adus critici uriase si sanctiuni pentru depasiri de publicitate. Consiliul nu a vrut deloc sa auda explicatiile reprezentantilor postului. CNA, amenda uriasa pentru PRO TV Pro TV si Pro Cinema au primit amenzi .

Reactia lui Dan Negru dupa ce Pro TV a anuntat ca-si va face propria emisiune cu masti

Prezentatorul TV Dan Negru a reactionat dupa ce Pro TV a achizitionat un show originar din Coreea, asemanator emisiunilor facute celebre in Romania de el, la Antena 1.

Manuela Harabor va juca in serialul Vlad de la Pro TV. Ce rol are actrita

Actrita Manuela Harabor 51 de ani) se alatura echipei de actori din serialul Vlad, in aceasta primavara, la Pro TV.

Ce le face PRO TV artistilor cu care semneaza pentru show-ul Masked Singer Romania. Cu greu au acceptat

PRO TV a achizitionat licenta de productie a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: The Masked Singer. Formatul, care a devenit viral si a creat o adevarata isterie in randul publicului in peste 25 tari de pe cinci continente America de Nord, America de Sud, Asia, Australia si Europa), ajunge in Romania. Telespectatori .

Cine va prezenta iLike IT la Pro TV in locul lui George Buhnici

Pentru ca este pasionat de mediul online si vrea sa i se dedice in totalitate, George Buhnici a renuntat la televiziune. Iata cine va prezenta iLike IT la Pro TV in locul lui! .

Cine e noul prezentator ILikeIT, dupa plecarea lui George Buhnici: cand revine emisiunea de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cine este noul prezentator al emisiunii iLikeIT si cand va incepe noul sezon al productiei.

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV Editia de miercuri, 19 februarie

Emisiunea, pe care o puteti vedea in fiecare miercuri seara la PROTV, de la ora 20:30 este cunoscuta in peste 30 de tari. Tinerii antreprenori vor sa convinga investitorii ca planul lor de afaceri are tot ce trebuie, ca sa obtina bani pentru finantare. Pe langa lectia de business si de educatie, emisiunea ne arata .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )