Libnet.ro
UNICEF

12:30

Razboi total impotriva lui Donald Trump. Ai socat intreaga lume

Antena3 Antena3,
Razboi total impotriva lui Donald Trump. Ai socat intreaga lume

Intr-un clip publicat online, un membru al Anonymous, purtand deja celebra masca Guy Fawkes, il ameninta pe Trump ca va suferi consecintele daca nu se va retrage din cursa electorala si ii declararazboi. continuă pe Antena3

Hackerii Anonymous anunta razboi total impotriva lui Donald Trump

Reteaua de hackeri Anonymous a anuntat ca va lansa un razboi total impotriva lui Donald Trump, favorit la alegerile prezidentiale din Statele Unite in tabara republicanilor.

Alegeri SUA 2016. Hackerii Anonymous i-au declarat razboi total lui Donald Trump

Reteaua de hackeri Anonymous i-a promis razboi total lui Donald Trump, favorit la obtinerea nominalizarii taberei republicane la alegerile prezidentiale din SUA, si a amenintat ca ii va desfiinta campania. Reteaua a postat o inregistrare video in care face apel la hackerii sai din intreaga lume sa atace site-urile de campanie ale excentricului miliardar.

VIDEO Contestatarii lui Donald Trump, dupa anularea unui miting electoral la Chicago din motive de securitate: Este rezultatul retoricii de dezbinare a lui Trump

Contestatarii nominalizarii lui Donald Trump pentru a candida din partea republicanilor la presedintia Statelor Unite considera ca anularea din motive de securitate a unui miting prevazut vineri seara la Chicago reprezinta o consecinta a retoricii de dezbinare practicata de excentricul om de afaceri, scrie The Guardian.

Cati bani are, de fapt, Donald Trump

Atunci cand eram mica, tata mi-a aratat un cersetor si mi-a spus: Tipul ala e cu opt miliarde de dolari mai bogat decat mine. Atat de mari erau datoriile pe care le avea, povesteste Ivanka, cea despre care Donald Trump a spus ca, daca nu i-ar fi fiica, s-ar da la ea. Desi isi striga averea pe unde apuca, Donald Trump nu este atat de bogat pe cat incearca sa para.

Un miting al lui Donald Trump din Chicago a fost amanat. Motivul este legat de violentele iscate intre sustinatorii si adversarii sai

Donald Trump are probleme in Campania sa electorala. Asa cum transmite CNN, preluat de Mediafax, un miting al lui Trump care ar fi trebuit sa aiba loc vineri in Chicago a fost amanat, din cauza violentelor iscate intre sustinatorii si adversarii candidatului.

Martin Schulz: Uniunea Europeana si Statele Unite nu sunt pregatite pentru Donald Trump la Casa Alba. Nu are solutii, dar gaseste pentru orice un tap ispasitor

Uniunea Europeana si Statele Unite nu sunt pregatite pentru o ascensiune a miliardarului american Donald Trump la Casa Alba, a afirmat sambata presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Nici Europa, nici Statele Unite nu sunt pregatite pentru un astfel de presedinte care, dupa parerea mea, nu are niciun fel de experienta internationala, a declarat presedintele Parlamentului European. Trump apartine acelei categorii de oameni care pentru orice lucru gasesc un tap ispasitor, dar nu au nicio solutie concreta, este de parere Martin Schulz, care a facut o pararela cu explozia populismului salbatic in Uniunea Europeana, potrivit AFP.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta VIDEO

Politia din Carolina de Nord incearca sa stabileasca daca Donald Trump, candidatul care conduce in alegerile primare republicane organizate in vederea desemnarii candidatului partidului pentru scrutinul prezidential din noiembrie, a incitat la violenta la un miting electoral in timpul caruia un protestatar de culoare a fost lovit de catre un militant alb, relateaza AFP.

VIDEO: Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta

Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta, dupa ce un sustinator al sau i-a dat un pumn unui protestatar, in timpul unui miting electoral din Carolina de Nord, a anuntat Politia din comitatul unde s-a produs incidentul, Cumberland, citata de postul de televiziune WRAL, transmite news. ro.

Scrisoare a unei adolescente nascute din parinti romani catre Donald Trump: Sunt mandra ca parintii mei sunt imigranti

O adolescenta nascuta din parinti romani care au emigrat in SUA a luat pozitie fata de criticile aduse imigrantilor de catre Donald Trump, favoritul obtinerii nominalizarii taberei republicane la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, spunandu-i, intr-o scrisoare, ca e mandra de tatal si mama ei, care si-au riscat viata pentru a-si trai visul american.

VIDEO Ce parere au copiii americani despre Donald Trump

Editorii si producatorii Fine Brothers Entertainment au venit cu o idee ingenioasa de a sublinia trasaturile de personalitate ale lui Donald Trump: au pus cativa copii americani sa ii urmareasca o parte din discursurile acestuia, iar reactiile lor vorbesc de la sine, in materialul video de mai jos.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3159 seconds )