Libnet.ro
UNICEF

10:00

Razboi urat intre Badea si Bendeac din cauza audientelor

ADPM ADPM,
Razboi urat intre Badea si Bendeac din cauza audientelor

Mircea Badea si Mihai Bendeac sunt din nou la cutite, in mod public, iar acum marul discordiei il reprezinta audientele pe care editia iComedy prezentata vineri de Badea, a avut rating mai mare decat cele prezentate in trecut de Bendeac. continuă pe ADPM

Vaslui: Concertul lui DJ Morris la un bal al bobocilor, oprit din cauza dansatoarelor prea dezbracate

Directoarea Colegiului Economic Anghel Rugina din Vaslui a intrerupt recitalul cantaretului DJ Morris, sustinut cu ocazia Balului Bobocilor, din cauza vestimentatiei sumare si a miscarilor deochate ale.

Caru' cu vedete: Razboi total intre Iulia Albu si Alex Velea; LadyGaGa isi face parfum din pipi!; Un mare actor din seria X-Men, operat de cancer de piele!

Eva Longoria a pozat goala pusca pentru o revista spaniola. Actrita americana Eva Longoria a pozat goala pentru numarul din luna decembrie al revistei Elle din Spania. Eva apare pe coperta revistei acoperita doar cu cateva cristale. Iulia Vantur, dezvaluiri despre serile petrecute cu Salman Khan, in Romania! Escapada amoroasa a frumoasei prezentatoare TV Iulia Vantur s-a incheiat ieri, dupa ce a petrecut cateva nopti fabuloase alaturi de presupusul sau iubit.

Pandurii si Petrolul, investigate de UEFA din cauza posibilelor datorii

UEFA a decis sa deschida o ancheta pentru sase cluburi participante in Europa League, ele putand fi sanctionate daca se va dovedi ca situatia financiara nu este conforma regulamentelor. Intre cele sase cluburi sunt doua romanesti: Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti. Astra, care fusese luata in colimator in septembrie a fost gasita cu toate lucrurile in ordine.

Ciocnire in lant pe drumul E 85, in Vrancea. Accidentul, din cauza cetei.

Un accident in lant s-a produs in aceasta dimineata pe DN2E85), in judetul Vrancea. Cauza accidentului a fost viteza neadaptata la conditiile meteo. Pe acel tronson de drum este ceata densa, cu vizibilitate sub 100 de metri. O persoana a fost ranita. Citeste si: Avertizari COD GALBEN de ceata in Bucuresti si cinci judete Accidentul s-a produs la iesirea din Moraresti catre Focsani, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Citeste si: Vremea se raceste brusc. Prognoza meteo pana la .

O cursa ce trebuia sa plece din Cluj-Napoca spre Munchen, anulata din cauza cetii dense

O cursa ce trebuia sa plece de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Munchen a fost anulata, sambata dimineata, din cauza cetii dense. in oras si pe aeroport, ceata impiedica vizibilitatea, nefiind posibile.

Fundasul croat Simunici risca sa fie suspendat de la CM Brazilia 2014, din cauza unor sloganuri pronaziste scandate la calificarea nationalei sale

Fundasul croat Josip Simunici a fost amendat cu 3. 200 de euro pentru ca a celebrat calificarea Croatiei la Cupa Mondiala scandand sloganuri pronaziste, a anuntat justitia de la Zagreb. Dupa victoria din meciul.

Targoviste: Durata orelor de curs, redusa in 23 de institutii de invatamant din cauza lipsei caldurii

Durata orelor de curs si a pauzelor a fost redusa in 23 de unitati de invatamant din Targoviste, in urma unei decizii a Inspectoratului Scolar Dambovita, deoarece scolile respective nu primesc.

Seful PC: Ruptura cu PNL, din cauza numirii lui Kovesi la DNA.

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca ruptura PNL - PC s-a produs cand conservatorii nu i-au sustinut pe liberali in lupta impotriva numirii Codrutei Kovesi la DNA. Citeste si: Antonescu: Relatia cu PC nu mai exista Domnul Antonescu probabil ca voia sa fiu alaturi de dansul in lupta impotriva numirii doamnei Kovesi la DNA. I-am explicat ca nu am atributii, din punct de vedere al presedintelui PC, sa ma exprim public cu privire la .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )