Libnet.ro
UNICEF

18:30

Razboinicul care a unit Europa acum 1.300 de ani. Si-a ucis fratele pentru a ajunge la putere si a fost facut imparat

Adevărul Adevărul,
Razboinicul care a unit Europa acum 1.300 de ani. Si-a ucis fratele pentru a ajunge la putere si a fost facut imparat

Specialistii in istorie medievala il considera, fara echivoc, pe Carol cel Mare, regele francilor, una dintre cele mai importante personalitati istorice ale Europei. De altfel, sunt teorii care arata ca marele rege franc, incoronat imparat al fostului imperiu roman de liderul bisericii apusene, este primul lider care a visat la un proiect de uniune europeana. continuă pe Adevărul

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disparerare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar si traieste un cosmar: Este ireal!

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disparerare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar. Adolescenta a disparut la varsta de 15 ani, in urma cu 4 ani.

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disperare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar si traieste un cosmar: Este ireal!

Leonora a disparut acum patru ani, iar parintii au cautat-o cu disperare in tot acest timp. in prezent, familia a aflat cruntul adevar. Adolescenta a disparut la varsta de 15 ani, in urma cu 4 ani. Familia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )