Libnet.ro
UNICEF

06:30

Razboiul comercial SUA-UE. Trump ameninta ca Statele Unite vor impune tarife pe bunuri UE in valoare de 11 miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
Razboiul comercial SUA-UE. Trump ameninta ca Statele Unite vor impune tarife pe bunuri UE in valoare de 11 miliarde de dolari

Presedintele american Donald Trump a declarat, marti, ca Statele Unite vor impune tarife pe bunuri din Uniunea Europeana in valoare de 11 miliarde de dolari, la o zi dupa ce oficiali ai Departamentului de comert al SUA au propus o lista de produse UE, vizate de tarife, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

DONALD TRUMP: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt ''pline '', a declarat presedintele american, Donald Trump, ieri, in Calexico.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt 'pline', a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a deplasat pentru a-si transmite in cea mai simpla maniera mesajul contra imigratiei ilegale, scrie Agerpres, citand AFP.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt pline

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt 039;039;pline039;039;, a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a deplasat pentru a-si transmite in cea mai.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt pline, a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a.

Administratia Trump ameninta UE cu taxe vamale suplimentare ca raspuns la subventiile Airbus

Administratia Donald Trump ameninta UE cu taxe vamale suplimentare pentru o serie de produse europene, inclusiv elicoptere de pasageri, unele categorii de branzeturi, vinuri si motociclete, ca raspuns la prejudiciile cauzate de subventiile europene acordate companiei Airbus, rivala Boeing, scrie Mediafax.

SUA vor numi oficial un grup de elita al Armatei iraniene drept organizatie terorista

Statele Unite vor numi, oficial, Garda Revolutionara, elita Armatei iraniene, drept organizatie terorista, scrie Reuters, citand trei oficiali ai SUA. Aceasta actiune de a cataloga un grup militar al altei tari ca grup terorist ar marca o premiera in istoria SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )