Libnet.ro
UNICEF

07:30

Razboiul dintre Velea si Lino Golden a trecut la alt nivel. Amenintari violente ale fostului protejat

Playtech Playtech,
Razboiul dintre Velea si Lino Golden a trecut la alt nivel. Amenintari violente ale fostului protejat

Se pare ca scandalul dintre Alex Velea si fostul sau protejat, Lino Golden nu s-a terminat. Iar anuntul separarii de mentorul lor a degenrat intr-un adevarat sir lung de acuza, si de-o parte sid e alta. Razboiul dintre Velea si Lino Golden a trecut la alt nivel Dupa ultimele dezvaluiri legate de scandalul dintre Alex . continuă pe Playtech

Alex Velea l-a facut praf pe Lino Golden. De ce s-ar fi impacat cu Abi Talent, de fapt VIDEO

Intr-un clip postat pe canalul sau de YouTube, Alex Velea a explicat ce s-a intamplat intre el, Lino Golden si Mario Fresh. Artistul a facut declaratii despre prietenia celor doi. Alex Velea l-a facut praf pe Lino Golden Miercuri, iubitul Antoniei a explicat printr-un clip postat pe YouTube, cum s-a produs ruptura dintre ei. Alex .

Alex Velea i-a atacat fara mila pe Mario Fresh si Lino Golden. Ce piesa le-a dedicat, cuvant cu cuvant

Scandalul din ultima perioada dintre Alex Velea si fosta trupa formata din Mario Fresh si Lino Golden, este inca in trend. Mai nou, Velea, cel care i-a lansat pe cei doi pustani in lumea muzicii i-a pus la colt fara mila. Alex Velea i-a atacat fara mila pe Mario Fresh si Lino Golden Mai precis, .

De ce a rupt Velea colaborarea cu Mario Fresh si Lino Golden, de fapt. Ce gest urat au facut cei doi

Scandalul urias dintre Velea si cei doi fii adoptivi inca trezeste nenumarate semne de intrebare in randul fanilor. Ce s-a intamplat intre artisti si de ce partenerul Antoniei a rupt colaborarea cu cei pe care candva i-a ajutat sa ajunga atat de sus. Velea vs. Mario Fresh si Lino Golden: de unde a pornit scandalul .

Ruptura Alex Velea Mario Fresh Lino Golden. Artistul a renuntat si la manager.

Dupa o prietenie frumoasa si o colaborare de lunga durata, Alex Velea, Mario Fresh si Lino Golden au hotarat recent sa isi separe drumurile. Mai mult, artistul a renuntat si la manager. Iata aici toate detaliile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )