Libnet.ro
UNICEF

17:01

Razboiul Firea-Dragnea, la un alt nivel. Prima reactie din PSD

Antena3 Antena3,
Razboiul Firea-Dragnea, la un alt nivel. Prima reactie din PSD

Razboiul Firea-Dragnea a ajunsla un alt nivel. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa promoveze o ordonanta de. continuă pe Antena3

Prima reactie a ministrului Victor Negrescu, dupa ce s-a spus ca a demisionat din Guvern

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sambata, pentru AGERPRES, in contextul informatiilor din mass-media privind o demisie a sa din functie, ca isi rezerva dreptul sa isi ex.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a aflat ca Darren nu ii va mai fi antrenor

Simona Halep i-a multumit antrenorului Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, dupa ce acesta a anuntat ca renunta la pregatirea sportivei romane din motive personale. iti multumesc atat de mult.

Reactia Gabrielei Firea, intrebata daca se teme de excluderea din PSD

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca va fi prezenta marti la sedinta Biroului Permanent National si ca abia asteapta reuniunea Comitetului Executiv CEx) al PSD. intrebata intr-o conferinta d.

Samsung vrea sa lanseze telefonul cu ecran pliant n prima parte din 2019 si si propune sa produca cel putin un milion de bucati - presa

Samsung a prezentat saptamana trecuta prototipul telefonului care se poate impaturi si versiunea de serie ar putea fi lansata in primul semestru din 2019, obiectivul companiei fiind sa produca mai mult de un milion de exemplare/an, scrie publicatia Yonhap News, citata de Bloomberg. Presa a scris pe larg despre prototip, insa persista misterul fiindca telefonul a fost prezentat timp de numai 45 de secunde pe scena si nu a putut fi butonat de nimeni dintre cei prezenti la conferinta dezvoltatorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )