Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razboiul megapixelilor: Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai bun lucru pentru Nokia

Adevărul Adevărul,
Razboiul megapixelilor: Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai bun lucru pentru Nokia

Samsung Galaxy S4 Zoom a fost confirmat de Samsung astazi. Este mare, este si aparat foto, si telefon, dar in primul rand este un raspuns la Nokia. Samsung reuseste astfel sa provoace compania finlandeza chiar inainte ca aceasta sa-si scoata din cutie telefonul sau telefoanele). continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S4, telefonul cu cel mai bun ecran. Cat de bun e fata de HTC One

Samsung Galaxy S4 a primit un certificat prin care i se recunoaste titlul de telefonul cu cel mai bun ecran de pe piata. in ciuda acestui fapt, cat de bun este acesta in comparatie cu HTC One.

Cel mai bun banc cu Macacul, in interpretarea lui Mircea Badea

Mircea Badea a spus, in editia de miercuri seara a emisiunii in Gura Presei, cel mai tare banc cu Macacul pe care l-a auzit pe Facebook. Scrie cineva ca Macacul a fost intrebat intr-o.

FOTO Cel mai bun telefon de la Nokia e lansat oficial in Germania si ofera o functie noua pentru Windows Phone 8

Nokia Lumia 925, cel mai bun telefon de la Nokia, intra la vanzare in Germania. Nu doar camera a fost imbunatatita, ci si sistemul de operare. Finlandezii introduc o noua functie care, un bonus pentru toti clientii Nokia.

FOTO Samsung Galaxy S4 Zoom, acest Galaxy S4 dotat cu o camera foto imensa, apare in noi imagini neoficiale

Samsung Galaxy S4 este pe piata de doua luni, dar familia acestuia s-ar putea mari cat de curand prin Galaxy S4 Zoom. Este un telefon cu o camera foto de 16 megapixeli si apare in primele imagini neoficiale.

Reconstructie fara cel mai bun jucator: Dinamo isi pierde marcatorul numarul 1, omul care a dat o treime din golurile in campionat

Proiectul lui Ionut Negoita a inceput prin concedierea oamenilor apropiati de fosta conducere, a continuat prin aducerea rudelor unor fotbalisti cunoscuti Balotelli si Asanovici -, iar acum vedeta cainilor, Marius Alexe, a anuntat ca nu va mai continua in Stefan cel Mare.

VIDEO Noul film cu Superman, Man of Steel: Eroul, cel mai bun din istorie?

Noul film al lui Zack Snyder, Man of Steel: Eroul, aduce in fata cinefililor un Superman preocupat de sine si evita umorul ascutit al filmelor lui Christopher Reeve pentru un spectacol surpinzator. Cu toate acestea, filmul lui Snyder pare sa devina una dintre peliculele cu cele mai bune recenzii din 2013, scrie The Guardian.

Samsung Galaxy S4 Zoom, telefonul-camera foto, lansat pe piata

Vorbim de telefoane sau de camere foto? Samsung a lansat, oficial, la Londra, terminalul Galaxy S4 Zoom, care combina functiile cu obisnuite ale unui smartphone cu cele ale unei camere foto cu zoom optic 10x. Modelul, care face parte din familia Galaxy S4, pe langa acest zoom mare, ca al unui aparat foto cu pretentii, are un senzor CMOS de 16 megapixeli OIS si Xenon Flash, si de aceea seamana cu o camera foto. S4 Zoom are un ecran Super .

Vom vedea oare Samsung Galaxy Note 3 in septembrie?

Tot mai multe informatii din piata arata ca Samsung va continua succesul de care s-a bucurat seria Galaxy Note, insa, pana acum, nimeni nu este sigur 100%. Este totusi de asteptat ca urmatoarul phablet de succes din aceasta serie sa se numeasca Galaxy Note 3. Mai nou au aparut pe internet si imagini cu acest model, care incep sa confirme zvonurile care circula de la lansarea lui Galaxy S4. Din ce se poate observa din imaginile postate pe Internet, Samsung va .

FOTO Samsung Galaxy Note 3 pozeaza neoficial inainte de lansare. Samsung ii schimba designul

Samsung Galaxy Note 3 apare in noi imagini neoficiale. Phabletul favorit al pietei se pare ca va trece in 2013, iar actualizarea este asteptata la IFA din Berlin, Germania.

Cel mai inalt si spectaculos bloc rasucit din lume, inaugurat in Dubai

Modelul blocului turn a fost ridicat la rang de arta in Dubai. Acolo a fost inaugurat cel mai spectaculos turn in forma de spirala. Este cel mai inalt bloc rasucit din lume, cu inaltimea de 310 metri. Cladirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )