Libnet.ro
UNICEF

21:30

Razboiul porcului, unul dintre cele mai neobisnuite conflicte din istorie

Adevărul Adevărul,
Razboiul porcului, unul dintre cele mai neobisnuite conflicte din istorie

La data de 15 iunie 1859, intre americani si britanici a izbucnit Razboiul Porcului, pe Insula San Juan. Batalia a pornit de la moartea unui porc. Un fermier amercian a gasit in curtea sa un porc domestic care ii manca din cartofi, iar prorietarul animalului era un britanic. Americanul a impuscat porcul, iar de aici a pornit un conflict intre cele doua parti. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai mari site-uri cu materiale video a fost spart de un hacker

In urma unei operatiuni de succes, un hackerar fi reusit sa fure zeci de milioane de conturi de pe unul dintre cele mai vizitate site-uri. Lansat in anul 2005, Dailymotion a reusit sa devina intre timp nu doar una dintre cele mai populare platforme pentru distributia de materiale video, ci si unul dintre cele mai [].

A fost deschis unul dintre cele mai frumoase parcuri de iarna din Romania. Magia din Cetatea Alba Iulia FOTO

Unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase parcuri de iarna din Romania a fost deschis de Sfantul Nicolae la Alba Iulia.

Povestea unuia dintre cele mai faimoase ateliere de bijuterii din lume. Cum a luat nastere Frey Wille si a ajuns sa detina buticuri in lumea intreaga

In 1951, intr-un atelier din Viena lua nastere ceea ce avea sa devina mai tarziu unul dintre cei mai apreciati si mai celebri producatori de bijuterii din lumea intreaga. Frey Wille a castigat notorietate de-a lungul anilor si s-a extins in aproape.

Povestea unuia dintre cele mai faimoase ateliere de bijuterii din lume. Cum a luat nastere FREYWILLE si a ajuns sa detina buticuri in lumea intreaga

In 1951, intr-un atelier din Viena lua nastere ceea ce avea sa devina mai tarziu unul dintre cei mai apreciati si mai celebri producatori de bijuterii din lumea intreaga. FREYWILLE a castigat notorietate de-a lungul anilor si s-a extins in aproape.

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

FOTO. Povestea lui Obie Platon: Unul dintre cei mai cautati artisti contemporani si-a inceput cariera ca graffer

De la vandalizarea zidurilor cu graffiti, pana la expozitii internationale, tanarul pictor Obie Platon a urmat o cale artistica mai putin obisnuita.

Ion Tiriac a devenit impresarul lui Lucas Pouille, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni tenismeni francezi

Ion Tiriac se va ocupa de cariera tenismenului Lucas Pouille, 22 de ani, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni jucatori francezi, scrie news. ro.

Cele mai frumoase concerte de Craciun din luna decembrie, sustinute de Madrigal, Corul Filarmonicii George Enescu si Corul de Copii Radio

Unele dintre cele mai deosebite concerte interpretate de Madrigal, Felicia Filip, Corul Filarmonicii George Enescu, Corul de Copii Radio, alaturi de regaluri dirijate de Horia Andreescu si Cristian Mandeal, vor fi sustinute la Ateneul Roman si la Sala Radio.

Moment aniversar la UMF Iasi. Una dintre cele mai vechi scoli de medicina implineste 137 de ani de la infiintare

Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi sarbatoreste zilele acestea 137 de ani de la infiintare. Astfel, in perioada 7 - 9 decembrie, UMF Iasi a pregatit mai multe evenimente aniversare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )