Libnet.ro
UNICEF

01:05

RAZBOIUL DE SAPTE ZILE. Liviu Dragnea si-a luat Guvernul inapoi. Seful PSD, casting pentru noul premier

România Liberă România Liberă,
RAZBOIUL DE SAPTE ZILE. Liviu Dragnea si-a luat Guvernul inapoi. Seful PSD, casting pentru noul premier

Liviu Dragnea a pierdut teren in Parlament si are o majoritate la limita. El spera sa impuna noul premier, dar va prezenta partidului o lista cu mai patru candidati. Decizia finala ii va aparitine presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce Guvernul Grindeanu a fost demis

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a avut o prima reactie la votul pe motiunea de cenzura, care a dus la caderea Guvernului Grindeanu. Ma bucur ca a trecut motiunea, dar in acelasi timp.

Liviu Dragnea, REACTIE NAUCITOARE dupa ce Guvernul Grindeanu a fost demis. Sunt mahnit...

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a avut o prima reactie la votul pe motiunea de cenzura, care a dus la caderea Guvernului Grindeanu. Ma bucur ca a trecut motiunea, dar in acelasi timp.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Adoptarea motiunii inseamna continuarea guvernarii PSD-ALDE. Nu este o zi fericita pentru mine, dupa ce l-am ascultat pe Grindeanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a luat cuvantul in plenul Parlamentului, unde se va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, precizand ca nu este o zi fericita pentru el, dupa ce l-a ascultat pe Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea: Guvernul a mers binisor. Sorin Grindeanu se agata de scaun in cel mai nelegitim mod (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri in discursul pe care l-a sustinut inaintea votului asupra motiuni de cenzura ca guvernul Grindeanu nu a functionat in rtimul la care se astepta.

Prima reactie a sefului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce si-a dat jos Guvernul: Ma bucur ca a trecut motiunea. De acum incolo, trebuie sa reconstruim

Seful PSD, Liviu Dragnea, a reactionat, miercuri, dupa ce motiunea de cenzura a coalitiei de guvernare PSD-ALDE a cazut, cu 241 de voturi.

Guvernul Grindeanu demis. Victor Ponta, dupa votul motiunii: Puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine

Victor Ponta a declarat dupa votul motiunii ca Liviu Dragnea are acum toata puterea si ca spera ca acesta sa o foloseasca mai bine. Acum puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine dec.

Dosarul de coruptie al lui Liviu Dragnea: Un fost sef de la DGASPC Teleorman spune ca a falsificat acte de frica sa nu fie dat afara. Urmatorul termen, in 5 septembrie

Fostul sef al Complexului de servicii destinate copilului si familiei din Alexandria, inculpat in dosarul in care este judecat si seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in fata magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca nu a luat nici o masura in cazul celor doua angajate care lucrau, de fapt, la PSD Teleorman si chiar a semnat in fals acte de frica sa nu fie dat afara .

Liviu Dragnea, dupa discutiile cu UDMR: Nu vindem Transilvania

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, la finalul sedintei cu liderii UDMR, ca a purtat o discutie cu parlamentarii minoritatii maghiare despre situatia politica actuala, argumentand ca nu a luat.

Sorin Grindeanu, despre jocurile de culise facute de Liviu Dragnea: Le-a promis functia de premier la 5 persoane, alte 40 de promisiuni de ministri

Criza politica din interiorul PSD care a dus la dorinta partidului de a da jos tocmai guvernul sau, duce la masuri extreme luate de Liviu Dragnea. Astfel, in batalia din culise pentru obtinerea sprijinului.

Unde s-a baricadat Liviu Dragnea, inainte de motiunea de cenzura

De la declaratiile care ii cerea lui Sorin Grindeanu sa demisioneze, Liviu Dragnea a disparut total. Sunt deja doua zile de tacere din partea liderului PSD. Liviu Dragnea duce negocierile, cel mai probabil,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )